03 nov. 2022


Michel André és el convidat d’enguany al Pòrtic de la Fira de Novembre


Aquest dijous dia 3 se celebra el Pòrtic de la Fira de Novembre 2022 amb un convidat especial molt relacionat amb la ciutat: Michel André, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i director del Laboratori d’Aplicacions Bioacústiques.

André parlarà sobre la salut humana i la biodiversitat en la seva conferència inaugural sota el títol “Combinar l’economia i conservació de la biodiversitat marina: un repte tecnològic global a l’abast de Vilanova i la Geltrú”.

L’acte tindrà lloc a les set de la tarda al Museu del Ferrocarril, amb l’assistència de l’alcaldessa Olga Arnau, de la regidora d’Empresa Conxi Martínez i de la presidenta de la FEGP Neus Lloveras.

El Pòrtic de la Fira és l’acte previ a la celebració de la Fira de Novembre, que enguany celebra la 31a edició. La Fira és el principal esdeveniment de promoció econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú, una cita de referència al Penedès, que en els últims anys ha incorporat un nou format per adaptar-se a les noves tendències i per posicionar-se com un model de fira on s’han redistribuït els diferents expositors per promoure el gaudi i la convivència de la ciutadania, reforçant un model de ciutat que prioritza l’espai públic per a les persones.

La ponència inaugural del Pòrtic enceta les activitats prèvies a la inauguració del certamen, i és el moment en que s’exposa la vocació de la ciutat. És per això que s’ha volgut convidar Michel André, coneixedor de l’actual situació global, que pot aportar una visió de Vilanova i la Geltrú en aquest context.

 

L’app Vilanova es transforma per la Fira

En aquesta setmana prèvia a la Fira també es reedita l’aposta per transformar l’app Vilanova per als grans esdeveniments de ciutat, com Carnaval i la Festa Major.

Així, l’app de la Fira servirà per consultar des del mòbil tots els expositors agrupats per categories i geolocalitzats a la seva ubicació durant la Fira. També s’hi trobaran els actes previs com el Pòrtic, les activitats musicals i infantils també apareixeran categoritzades i geolocalitzades, i s’hi podrà trobar informació complementària com el plànol de la Fira, les xarxes socials i la web de la Fira, a més d’informació d’utilitat per als visitants, com la ubicació dels aparcaments dissuasius de la ciutat.

Els prop de 12.000 usuaris que actualment tenen l’app descarregada també rebran avisos en forma de notificacions emergents (push) informant de les activitats més destacades de cada jornada.

Us podeu descarregar l’app per al mòbil aquí

La Fira de Novembre 2022 tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de novembre i es repartirà en múltiples espais de la ciutat, de la plaça de les Neus al parc de Baix-a-Mar. Tota la informació pot consultar-se al web www.firadenovembre.cat

Prèviament, aquest divendres 4 de novembre tindrà lloc un altre esdeveniment de ciutat: la trobada-congrés de Turisme i Gamificació, un dels darrers actes associats al projecte Medgaims/Agència dels Secrets.