28 oct. 2020


Més de tres-centes empreses locals col·laboren amb la Fira de Novembre


La Fira del Novembre ultima els preparatius per donar a conèixer el format de l’edició del 2020, després dels debats realitzats en el si del Consell Assessor. La nova edició té un marcat caràcter virtual a causa de la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha apostat per la creació d’un nou disseny i un nou web que sigui l’aparador del certamen i, alhora de les diferents empreses i de la ciutat mateixa. El nou web ofereix un estand virtual gratuït a totes les empreses locals i a totes aquelles empreses que cada any tenien per costum ser presents a la Fira de Novembre de la capital del Garraf.

La Fira d’enguany durarà del dijous 5 al diumenge 15 de novembre i començarà amb el Pòrtic de la Fira, el dia 5, amb la conferència inaugural “Empreses consistents, gent positiva” a càrrec de Xavier Marcet. El Pòrtic es podrà seguir en directe a través de Canal Blau TV a partir de les 19 h. Xavier Marcet és consultor internacional en estratègia i innovació, treballa per empreses i universitats principalment des de Barcelona, Boston i Santiago de Xile. El Pòrtic de la Fira de Novembre és una activitat organitzada per la Federació Empresarial del Gran Penedès.

Amb el tret de sortida de la Fira es donarà a conèixer el nou portal virtual del certamen amb totes les empreses locals i nacionals que han sol·licitat tenir un estand virtual al web firadenovembre.cat. Aquest any els negocis i establiments locals poden disposar d’un espai gratuït a Internet per exposar els seus productes i oferir promocions i descomptes. A través del web també, es podran seguir totes les diferents activitats virtuals que estan programades durant les dues setmanes de la Fira.

A més, els comerços de VNG duran a terme la campanya Comerços Oberts, els dies 13, 14 i 15 de novembre coincidint amb la Fira. Aquesta iniciativa oferirà avantatges en més de 70 botigues. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, exposa que “aquest format híbrid combina la part virtual amb la part presencial. Aquest any les circumstàncies ens han obligat a apostar per un caràcter molt virtual però, no per això hem de renunciar a tenir la nostra Fira de Novembre a Vilanova i la Geltrú”.

El certamen és un element de dinamització econòmica de la ciutat i, segons Medina, “és quan més demostrem que Vilanova i la Geltrú som una capital econòmica del país amb molt de potencial”. L’organització de la Fira de Novembre està liderada per la regidoria de Promoció Econòmica i és el resultat d’un treball transversal entre altres àrees i regidories de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

 

Font: www.eixdiari.cat