28 oct. 2022


L’espai VNG Innova de la Fira de Novembre mostrarà els projectes de futur per a una ciutat més sostenible


La Fira de Novembre aposta novament per la centralitat de la plaça de la Vila com a espai d’innovació amb la mirada posada al futur exhibint els projectes de Vilanova i la Geltrú per ser una ciutat més sostenible. A la plaça s’hi ubicarà VNG Innova – La ciutat avança, on es podrà veure l’exposició de diferents idees que alineen el municipi amb els ODS, els Objectius per al Desenvolupament Sostenible de l’ONU, mostrant la innovació local i com aquesta contribueix a millorar la qualitat de les persones.

A través d’una proposta didàctica i interactiva, l’espai VNG Innova exhibirà els projectes d’innovació i creativitat que s’estan impulsant per avançar cap a la ciutat de futur centrant-se en dos aspectes principals: avançar cap a una ciutat més amable i respectuosa  amb l’entorn, i avançar cap a una ciutat amb talent que genera ocupació i impulsa el teixit econòmic a partir de les noves tecnologies. Les diverses iniciatives locals que els visitants trobaran a la plaça de la Vila són la gestió d’aigües, un espai on la tecnologia està al servei de la salut (UPC), una mostra d’una rotonda segura, la casa sostenible del futur i una carpa dedicada a l’Agència dels secrets on s’hi trobaran jocs de realitat augmentada, un sector que genera noves oportunitats de negoci (Neàpolis).

El regidor de Promoció Econòmica, Adrià Guevara, es mostra “orgullós d’aquest espai i de com s’estan tirant endavant iniciatives punteres, tant des del sector públic com des del sector privat, que ens ajuden a definir la ciutat del futur que volem. Una ciutat més sostenible i que generi oportunitats”. Segons Guevara, “VNG Innova serà, un any més, l’espai ideal per descobrir-les”.

La Fira de Novembre 2022 tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 de novembre i es repartirà en múltiples espais de la ciutat, de la plaça de les Neus al parc de Baix-a-Mar. Tota la informació pot consultar-se al web www.firadenovembre.cat.