22 jul. 2021


La Fira de Novembre 2021 fa un pas endavant i marca quatre espais: els estands tradicionals, les activitats, Internet i l’economia estratègica


La Fira de Novembre 2021 presentarà un doble format: presencial i en línia. La Fira tornarà als carrers de Vilanova i la Geltrú els dies 12, 13 i 14 de novembre i, a la vegada, es desenvoluparà en format telemàtic a www.firadenovembre.cat.

L’edició d’aquest any representa un pas endavant en la implementació del nou model de Fira. El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, explica que “aquest nou model i nou format són com quatre fires de novembre en una: el model tradicional, amb els expositors, el model social, amb les activitats, el model estratègic, a la plaça de la Vila amb empreses especialitzades en tecnologia, innovació, robòtica i coneixement, i l’àmbit virtual”.

 

Enguany la disposició dels sectors de la Fira canviarà, per adaptar-se a les necessitats de visitants i expositors. Per una banda, s’ofereixen nous espais, més amplis i amb una millor mobilitat, i per l’altra s’aglutina en espais temàtics el teixit comercial i econòmic. “Com ajuntament apostem per aquest nou format, per adaptar-nos a la realitat i a les noves tendències econòmiques i, sobretot, per ser aquest referent econòmic dins l’àmbit territorial del Penedès i ser una capitalitat econòmica dins del nostre país”, avança el regidor de Promoció Econòmica.

Després d’un any complicat pel coronavirus, la Fira torna amb un gran nombre de novetats i totalment adaptada als temps que vivim, oferint un esdeveniment segur. “Estem pendents de totes les recomanacions sanitàries”, diu Jordi Medina, “però ja hem previst que hi hagi més distància entre els estands per la circulació dels diferents públics”.

 

 

La proposta dels quatre espais d’enguany, amb la fira al carrer, una fira en línia, la plaça de la Vila i l’àmbit dedicat a les activitats, referma l’aposta per “una Fira de Novembre que continuï viva”, afirma el regidor, “totes aquestes transformacions, tot aquest canvi de model, fa que aquesta fira continuï més viva i es vagi adaptant a les circumstàncies i a la realitat de la nostra economia”.

La Fira de Novembre 2021, a més, serà una edició especial, ja que se celebrarà el 30è aniversari de la seva recuperació. Per commemorar-ho, es faran accions per fer memòria i recuperar els referents històrics de la Fira i com els vilanovins i vilanovines l’han viscut al llarg d’aquests anys.

Medina destaca que “quan vam començar aquest nou Govern ja va dir que un dels propòsits, dels compromisos, seria implementar un nou model de Fira de Novembre”. La situació de pandèmia l’any passat no va fer possible aquesta evolució, però “ja vam implementar aquest model de fira híbrid, que va venir per quedar-se i que aquest any continuarà”.

 

 

La web firadenovembre.cat serà l`espai virtual d`exposició i activitats