Av. Jaume Balmes 7
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 930122641
 www.yogaone.esesyogaone-...
 rosaperezrodriguez@hotma...

YOGAONE VILANOVA

El nou centre YogaOne Vilanova (Avinguda de Jaume Balmes 7,) està situat en ple centre de la ciutat a tan sols 2’ a peu de la Rambla de Vilanova i a només 5’ a peu de l’Ajuntament.

Anima’t a conèixer les seves instal·lacions i descobrir un espai innovador on gaudir de la pràctica del ioga des del primer moment. Un lloc amb moltíssima llum i una gran sala de ioga on volem posar-t’ho fàcil a l’hora de retrobar l’equilibri i on tothom és benvingut, tant si vol iniciar-se en el món del ioga com si vol ampliar els seus coneixements i aprofundir en la seva pràctica d’una manera més avançada. Véns amb nosaltres?

Vestuaris individuals i taquilles Zona social amb wifi. Classes de ioga de diferents estils per a tots els nivells. Professors amb elevada formació i de qualitat. Més de 25 classes de ioga setmanals, d’entre 60′ i 90′ cada sessió Possibilitat d’accedir a altres centres DiR des de només 6€/entrada. Si ets soci de DiR i no tens accés inclòs en aquest centre, podràs accedir pagant una entrada puntual a preu de soci (amb descompte). A més, t’oferim una gran flexibilitat horària que et permetrà trobar el teu moment ideal per a practicar ioga, fitness i gaudir de teràpies sempre que vulguis. Veniu a descobrir YogaOne Vilanova, en ple cor de Vilanova i la Geltrú

Promocions