Rbla. dels Països Catalans s/n
08800 - VNG


678461672
 ucvilanova.cat
 ucvilanova@hotmail.com

UNIÓ CICLISTA VILANOVA

La Unió Ciclista Vilanova neix, al 17 d’octubre de 1978, fruit d’una iniciativa promoguda per un grup d’aficionats al ciclisme de Vilanova i la Geltrú.

Com a entitat el nostre propòsit és promoure el ciclisme i la pràctica ciclista i per això disposem de seccions per tots els gustos i nivells: promoció per infants (amb l’Escola i l’assignatura Extraescolar), equips Cadet i Junior i el campionat cicloturista (tant per carretera com Btt).

També organitzem proves com per exemple: la Clàssica Isaac Gálvez (de la qual es fa una en categoria Èlit el mes de maig i una altra per categories en Promoció i Cadets que es fa al setembre), la Pedals de Clip (marxa de bicicletes clàssiques que es desenvolupa per les carreteres del Penedès),, o la Clàssica del Foix.

Tambéo col·laborem amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú en esdeveniments com: la Pedalada amb motiu de la Setmana de la mobilitat o amb activitats del Juanita’s.

Des de la inauguració del Circuit Ciclista de Vilanova i la Geltrú, ara fa dos anys, la Unió Ciclista Vilanova ha col·laborat en la gestió del mateix i en la dinamització de l’espai mitjançant l’organització de diferents activitats.

Promoció del ciclisme de base


Vídeos d’entrenaments dels diferents participants en les categories de promoció (Escoles i Extraescolars).

 Veure vídeo

Promoció del ciclisme de base competitiu


Vídeos d’esdeveniments i trobades protagonitzades pels socis i simpatitzants que prenen part en les diferents accions organitzades pel club en el seu àmbit social.

 Veure vídeo

Promoció del ciclisme aficionat (Carretera & BTT)


Vídeos d’entrenaments i curses dels diferents participants en les categories de competició de joves (equips Cadet i Junior).

 Veure vídeo

Video Presentació