TSR TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE SCCL

C/Recreo 51
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 050 23 90
 www.edificispositius.cat
 info@edificispositius.ca...

TRAUCA´NS

Ens agradarà molt parlar amb tu i explicar-te millor com et podem ajudar, a tu, a la teva comunitat de veïnatge o a la teva empresa.
Truca´ns o envia un e-mail i ens posarem en contacte amb tu.
Tf. 930 502 390
Mail: info@edificispositius.cat

cita prèvia: Tf. 930 502 390info@edificispositius.cat


 Contacta per correu  Contacta per Telèfon

TSR TERRITORI SOCIALMENT RESPONSABLE SCCL

Som una cooperativa sense ànim de lucre que té per finalitat fomentar el desenvolupament sostenible. Amb la iniciativa Edificis Positius volem viure positivament l´experiència de ser veïns i veïnes. Us ajudem a millorar la convivència, estalviar, millorar el medi ambient… Us oferim serveis com: cobertes verdes, reforma d’espais comuns, edificis cardioprotegits, productes de protecció per la Covid-19, plaques solars, tallers per la convivència, mediació de conflictes…, i tot allò que ajudi a fer dels edificis espais més positius, saludables i sostenibles.

Descripció del producte o servei

COBERTES VERDES: recupereu un terrat comunitari que no s´utilitza i convertiu-lo en un espai enjardinat, d´oci, d´esbarjo, de salut, millorant la impermeabilitat de la teulada i l´aïllament tèrmic i acústic, ajudant a reduir el CO2 i revaloritzant el preu del vostre habitatge. Més informació aquí.

EDIFICIS CARDIOPROTEGITS: Protegiu el vostre domicili o empresa amb un desfibril·lador per actuar ràpidament davant d´una aturada cardiorespiratòria. Per pocs diners al mes podeu tenir un desfibril·lador al vostre edifici que pot salvar la vida d´una persona. Actuar a temps en una aturada cardiorespiratòria és sinònim de salvar una vida. Més informació aquí.

PROTECCIÓ COVID-19: Podeu protegir el vostre edifici o empresa amb els nostres productes pensats per espais comunitaris: catifes desinfectants, dosificadors de paret, gel hidroalcohòlic amb certificat sanitari, desinfectants per a superfícies, senyalística…, tot per no deixar entrar el virus al vostre edifici. Més informació aquí.

TALLERS DE VEÏNATGE POSITIU: Us oferim uns tallers per millorar la convivència entre veïns i veïnes i, entre totes, anar transformant l´edifici en un Edifici Positiu, que sigui més sostenible, saludable, resilient i integrador. També a les empreses, per desenvolupar la vostra RSE i activar l´equip humà amb un projecte de voluntariat corporatiu. Més informació aquí.

PARTICIPACIÓ I MEDIACIÓ EN CONFLICTES: per ajudar-vos a resoldre professionalment i de manera positiva les diferències que es donen en la convivència veïnal. Més informació aquí.

Activitats

Dimecres 11de novembre de 18.30 h a 19,30 h Des d´Edificis Positius i en col·laboració amb l´Estudi d´Arquitectura ARQUITOPIA promovem la implantació de les Cobertes Verdes als edificis d´habitatges i oficines per recuperar els espais comunitaris que estan desocupats o infrautilitzats. Donem una segona vida als espais per omplir-los de natura, biodiversitat i salut. La solució es troba en aquell terrat comunitari oblidat, que es pot convertir en un meravellós jardí comunitari on prendre el sol, incorporar terrasses, horts urbans i pèrgoles que ens facin ombra, ajudant així a aïllar tèrmicament l´edifici, millorar la qualitat de l´aire de la nostra ciutat i gaudir d´un espai de natura a casa nostra, ajudant a generar més biodiversitat. Inscripcions prèvies aquí.

Dissabte 14 de novembre de 18.30 h a 19,30 h Des d´Edificis Positius i en col·laboració amb l´Estudi d´Arquitectura ARQUITOPIA promovem la implantació de les Cobertes Verdes als edificis d’habitatges i oficines per recuperar els espais comunitaris que estan desocupats o infrautilitzats. Donem una segona vida als espais per omplir-los de natura, biodiversitat i salut. La solució es troba en aquell terrat comunitari oblidat, que es pot convertir en un meravellós jardí comunitari on prendre el sol, incorporar terrasses, horts urbans i pèrgoles que ens facin ombra, ajudant així a aïllar tèrmicament l´edifici, millorar la qualitat de l´aire de la nostra ciutat i gaudir d´un espai de natura a casa nostra, ajudant a generar més biodiversitat. Inscripcions prèvies aquí.

Un taller per a escolars de primària i secundària per descobrir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides i activar-los en el seu compromís. Inscripcions prèvies aquí.

10 de novembre de 18.30 h a 19.30 h Per conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible i alhora com podem viure positivament l´experiència de ser veïns i veïnes. Descobrirem les possibilitats de transformació que té el nostre edifici des dels canvis més petits fins als més grans, i com podem millorar la convivència amb les persones del nostre entorn, alhora que ajudem a assolir els ODS. Inscripcions prèvies aquí.

Promocions