Pl. de les Arts, núm. 25
08720 - Vilafranca del Penedès
Barcelona

 931 979 121
 609 257 441
609 257 441
 www.solucionstrama.cat
 info@solucionstrama.cat

TRAMA

Trama és un equip de professionals experimentat, compromès i dinàmic, amb més de 20 anys d’experiència en l’àmbit del disseny, la retolació i la impressió. Ajudem a millorar la visibilitat d’empreses, negocis i entitats, acostant-los al seu públic.

Sabem que les bones idees neixen de la fusió dels coneixements i l’habilitat, per això, el primer és conèixer molt bé el terreny en el qual es treballa, escoltar al client i descobrir junts la millor manera perquè l’estètica potenciï la funcionalitat.

El nostre equip està especialitzat a oferir solucions idònies en concordança en les actuals tendències, tècniques i materials.

Ens motiven tota mena de projectes de disseny i muntatge, des dels més senzills als més ambiciosos.

Descripció del producte o servei

Retolació:

Fabricació de tot tipus de rètols – Lletres corpòries de diferents materials – Retolació de vehicles – Retolació de vidrieres – Lones i pancartes – Decoració d’interiors – Suports publicitaris.

Impressió de gran format:

Plòters d’impressió d’última generació que ens permeten realitzar treballs d’alta qualitat en impressió digital a partir d’un bon original, aconseguint d’aquesta manera reproduir imatges sobre gran varietat de suports rígids o flexibles, vinils en tota la seva àmplia gamma i varietat, lones, microperforats, etc.

Impressió digital:

– Targetes de visita: targetes de paper, cartó, adhesives, amb diferents acabats (metal·litzat, vernís, transparent, UVI…). – Papereria: carpetes, sobres, segells, albarans amb còpia i sense, calendaris, blocs de notes… – Publicitat: flyers, fulletons, cartells, desplegables, pòsters, impressions de gran format en plòter. – Editorial: catàlegs amb grapa o encolats, llibres… – Restaurants i esdeveniments: tota mena de cartes personalitzades, entrades, invitacions, felicitacions, minutes, polseres de paper impreses…

Disseny

Anem més enllà del pensament convencional, creem i treballem idees noves que facin créixer als nostres clients, buscant solucions diferents per a les noves necessitats. Proporcionem comunicacions clares, rellevants, il·lustracions, que despertin idees i facin mirar. A TRAMA sabem que transmetre, comunicar, difondre, són tres elements bàsics per la seva publicitat.

Disseny web

El nostre objectiu, és crear un bon disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi i que combini la facilitat d’ús, així com que atregui a clients i els permeti obtenir la informació que busquen de manera ràpida i senzilla. Obtenir un bon disseny web, creatiu, clar i efectiu, és clau per a la presència online de la seva empresa.

Merchandising

Merchandising i regals promocionals (bolígrafs, motxilles, USB, bosses, samarretes…). Més de 10.000 articles a escollir. Triï l’article que més li agradi i personalitzi, li facilitem l’enllaç del nostre catàleg digital.

Activitats

Descomptes especials per objectes publicitaris, consultar la nostra botiga:

https://promotrama.e323e.com

Promocions