Plaça de la Vila 12
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 938 930 931
 619605627
619605627
 teixitslarosa.cat
 teixits@teixitslarosa.ca...

TEIXITS LA ROSA

CONVERTIM CASA TEVA EN UNA LLAR ACOLLIDORA

Confecció a mida i decoració Instal·lació a domicili Àmplia selecció de roba per la llar Decoració tèxtil per jardins i terrasses

Descripció del producte o servei

Cortines

També som especialistes en la confecció i instal·lació de cortines a mida. Ús assessorem tant a nivell tècnic com decoratiu, ja sigui per a usos particulars com a comercials o industrials.

Roba per la llar

A Teixits la Rosa hi trobareu una amplia selecció de productes relacionats amb el tèxtil per a la llar: Des de roba de llit: Fundes nòrdiques, llençols, vànoves… de bany: tovalloles, barnussos… de cuina i decoració. Fins a una amplia selecció de catifes.

Exteriors

Fabriquem i instal·lem tendals a mida, motoritzats o manuals. Confeccionem tot tipus de coixins i elements tèxtils d’exterior, amb teixits impermeables i resistents a l’exposició solar.

Serveis

Assessorament

T’assessorarem tant a nivell tècnic com decoratiu, per convertir casa teva en una llar personalitzada i confortable.

Prendre mides

Ens desplacem a casa teva per prendre mides i així trobar les millors solucions per a tu.

Confecció

Tenim un taller propi amb la maquinaria i els professionals especialitzats per dissenyar i confeccionar tot tipus de cortines, estors i roba de la llar.

Instal·lació

Disposem d’instal·ladors qualificats i àmplia experiència, que s’asseguraran que els nostres productes encaixin perfectament a casa teva.