Carrer Jardí, 35
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 623 152 704
623 152 704
 www.somllavors.com
 info@somllavors.com

SOM LLAVORS

Botiga d’eco criança i espai d’acompanyament a la maternitat conscient. A Som Llavors escollim amb molta cura i molt d’amor els productes i serveis que oferim. Us els presentem seguidament:

Productes

Serveis

  • Llistes de naixement conscient
  • Assessoraments especialitzats de porteig ergonòmic
  • Cursos de formació i tallers dirigits a les famílies
  • Grups setmanals de criança i lactància, d’acompanyament a la maternitat

 

 

El nostre propòsit és transmetre i fer créixer, com si d’una llavor es tractés, un model de criança respectuosa envers els infants i el medi ambient.

Descripció del producte o servei

Com ho fem?

Valorem les característiques de cada producte abans d’incorporar-lo a la nostra botiga: com s’ha produït, de quins materials està fet, si certifiquen la procedència i traçabilitat del producte així com el benestar de les persones treballadores, l’eficiència energètica en la producció i els valors de consum responsable i economia social i circular.

A Som Llavors apostem per la reutilització en productes d’ús diari durant la criança com són els bolquers de tela o les tovalloletes de cotó. Treballant amb productes lliures de tòxics, no només treballem el respecte cap el medi ambient, si no que també hi ha un respecte cap als infants ja que els productes que oferim els poden manipular amb total seguretat.

Procurem per la salut de les properes generacions

Per tal de construïr un futur més sostenible, començem des dels fonaments de la societat del demà oferint una visió actualitzada de tot el que envolta a l’infant, des dels productes i les joguines més segures per la seva salut i la del planeta fins a l’assessorament especialitzat per a famílies de la mà de les millors expertes en cada matèria.

Volem fomentar una nova generació més sana i capaç i per això vetllem perquè es donin les millors condicions per al seu desenvolupament. Per aquest motiu volem afavorir que els nadons experimentin i es moguin, per això us oferim el millor calçat respectuós conjuntament amb una proposta d’elements que fomentin el lliure moviment i com sempre un assessorament amb valor afegit per encertar amb més garanties les vostres seleccions.