REVISTA TOT MOTOR

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

REVISTA TOT MOTOR

Tot Motor és una empresa creada l’any 2000 amb un gran esperit emprenedor, il·lusió pel treball ben fet, i que es dedica a donar serveis publicitaris en les empreses del sector del motor i de serveis, així com en el seu entorn a influència a les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf, Anoia, Baix Llobregat, Tarragonès, Alt Camp i Baix Camp. Ara, mitjançant les noves tecnologies, volem arribar a més públic que vulgui conèixer el que fem i el que els podem oferir.

Per veure la revista clica aquí.

Descripció del producte o servei

SERVEIS Possibilitat d’anunciar la imatge, productes i serveis que ofereix la seva empresa amb una notorietat en la seva zona d’influència i amb amplis impactes que poden anar des dels 10.000 exemplars en una sola zona, fins als 32.000 exemplars actuals a les tres zones d’influència on s’està distribuint la nostra publicació actualment, i permetent-li aconseguir una major penetració en el mercat.

Amb aquesta nova aposta per les noves tecnologies volem, no tant sols arribar on arriba la nostra publicació en paper, si no trencar aquesta barrera física i poder ampliar fronteres.

 

Promocions