Plaça de la Vila, 8
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 00 00
 www.vilanova.catajuntame...
 essvng@vilanova.cat

REGIDORIA ECONOMIA SOCIAL I SOLIDARIA

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú treballa de forma transversal per consolidar i impulsar les accions del Pla d’Acció per l’Economia Social i Solidària (ESS) a Vilanova i la Geltrú. La creació, amb el nou govern municipal al juliol de 2019, d’una Regidoria d’Economia Social, posa de manifest la voluntat de donar més visibilitat a totes aquelles accions que posin al centre les persones i el fi social sobre el capital, amb un interès col·lectiu i actuen de conformitat amb els principis de promoció de la solidaritat interna i el respecte per l’entorn.

Descripció del producte o servei

Participem a l’espai virtual de la fira oferint un vídeo divulgatiu i cinc càpsules per difondre i posar en valor el potencial de l’Economia Social i Solidària. També podeu obrir l’enllaç del Mapa de Consum Responsable i consultar el propòsit del projecte i les fitxes de les iniciatives que en formen part.  Volem donar a conèixer l’ESS d’una manera planera i directa a la ciutadania així com despertar l’interès per l’existència d’aquesta economia com a moviment social transformador.

Us convidem a conèixer un recull de les iniciatives que impulsen a Vilanova i la Geltrú aquest nou model d’economia respectuós amb les persones i l’entorn, plural i integrador, a partir de les reflexions dels seus protagonistes.

Activitats

Del 6 al 15 de novembre.

Coneixes els vídeos que parlen dels principals valors de l’Economia Social i Solidària?

Clica aquí: 

 

Difondre i posar en valor el potencial de l´ESS a partir de les reflexions dels seus protagonistes.

Donar a conèixer l´ESS d´una manera planera i directa a la ciutadania. Despertar l´interès de la ciutadania per l´existència d´aquesta economia com a moviment social transformador.

Video Presentació