QUIROPRÁCTICA VILANOVA

Centre especialitzat en la cura de la Columna Vertebral i la Salut. Centre pioner de Quiropràctica a Vilanova i la Geltrú des de l’any 2004, més de 18 anys d’experiència.

La columna vertebral no sols és l’estructura més important del cos, capaç de donar sustentació i flexibilitat, sinó perquè allotja en el seu interior al sistema de comunicació més complex i espectacular de la naturalesa: EL SISTEMA NERVIÓS CENTRAL.

És l’únic responsable d’enviar i rebre des d’el cap a l’encèfal els impulsos nerviosos necessaris per a coordinar la múltiple varietat de processos que sostenen la vida, i per aquest motiu cuidar la seva eficiència és clau per a mantenir i potenciar la nostra salut en general, ja que afecta radicalment a tots els òrgans del cos.

Què Busquem?

El quiropràctic “chequea” la columna vertebral a la recerca de desajustaments vertebrals o SUBLUXACIONS.Una SUBLUXACION es dóna quan una o mes vèrtebres perden la seva alineació o presenten un funcionament anormal, aquesta pèrdua de moviment o posició natural afecta o perjudica el flux dels senyals nerviosos que són vitals per al correcte desenvolupament de totes les nostres funcions.

 

L’Ajust

El Quiropràctic corregirà aquestes subluxacions a través de l’ajust, aquest s’aplica sobre la/les vèrtebres que el Quiropràctic haurà detectat a través de les seves proves quiropràctiques .L’ajust de la columna vertebral és un impuls manual precís i específic utilitzat per a ajudar el cos a corregir la interferència nerviosa.

Descripció del producte o servei

Centre

El Centre Quiropràctica Vilanova va obrir les seves portes a la fi del 2004 amb l’objectiu de difondre, informar i educar a les persones sobre els nombrosos beneficis d’un cuidat Quiropràctic. Dins d’un ambient agradable i positiu, l’equip de Quiropràctica Vilanova t’ofereix la possibilitat de prevenir, recuperar o mantenir una bona qualitat de vida a través d’un mètode senzill per a cuidar la teva salut de manera regular. Veuen al nostre centre, assisteix a una de les nostres xerrades informatives i comença a gaudir de la teva salut.

Video Presentació