PENEDES CAR S.A.

A HYUNDAI trobaràs el vehicle que s´adapti millor a les teves necessitats. Som l´únic fabricant que disposa de les 5 tecnologies que hi ha al mercat actualment: motoritzacions híbrides (HEV), híbrides endollables (PHEV), 100% elèctric (EV), híbrids suaus i hidrogen. Ara tens l´oportunitat d’emportar-te el teu nou Hyundai amb 5 revisions gratuïtes, 5 anys de garantia i 5 anys d´assistència en carretera. Pots finançar la totalitat de l´import sense entrada amb entrega immediata. També disposem de comprar flexible (multi opció) per poder canviar de vehicle cada 3, 4 o 5 anys. Tenim Pla de Rènting per particulars, autònoms i empreses

Descripció del producte o servei

Ara tens l’oportunitat d´emportar-te el teu nou HYUNDAI amb 5 revisions gratuïtes, 5 anys de garantia i 5 anys d´assistència en carretera.

Vols un vehicle Elèctric? Et regalem el punt de càrrega i la instal·lació!

Pots finançar la totalitat de l´import sense entrada amb entrega immediata. També disposem de comprar flexible (multi opció) per poder canviar de vehicle cada 3, 4 o 5 anys. Tenim Pla de Rènting per particulars, autònoms i empreses.

CATÀLEG

Video Presentació