Descàrregues
Quin tipus de generador necessito per garantir la seguretat a casa i a l'empresa?

Les oscil·lacions de la xarxa elèctrica posen en perill alguns negocis. D'altra banda, aquesta tardor i el proper hivern podria haver talls elèctrics, com a conseqüència de la manca de disponibilitat de gas, segons han informat els productors internacionals. per tot això és una bona idea garantir el subministrament elèctric tant a casa com a l'empresa mitjançant un generador d'emergència.

Oferirem una xerrada bàsica sobre quina mena d'equipament necessita una casa particular o un negoci i les diverses opcions que oferim, sempre en funció de l'ús i del combustible.

cita prèvia: Demaneu cita prèvia al correu hola@ovalenergy.com


 Contacta per correu Contacta per WhatsApp  Contacta per Telèfon

OVAL ENERGY GENERADORS

Oval Energy és una empresa proveïdora de generadors d’emergència per a particulars i empreses que des de 2021 ofereix la seguretat que proporciona comptar amb energia d’emergència per afrontar avaries de la xarxa elèctrica o bé disposar d’energia en llocs on no arriba la  xarxa.

Abans que proveïdors som tècnics, per això podem assessorar perfectament els nostres clients sobre els equips més adequats per a les seves necessitats. Som Servei Tècnic Oficial i distribuïdors de primeres marques. Oferim servei de manteniment i de reparació d’avaries 24 hores els 635 dies de l’any.

L’energia d’emergència proporciona la seguretat que els principals serveis d’una casa o d’una empresa continuaran funcionant en qualsevol circumstància: alarmes de seguretat, comunicacions i Internet, servei d’aigua, punts de recàrrega, equipaments mèdics, etc.

El criteri de fabricació, configuració i instal·lació ens permet presentar en cada projecte una solució encertada, de qualitat i respectuosa amb el medi ambient.

Descripció del producte o servei

Disposem de generadors portàtils, domèstics o industrials, en funció de l’ús que en fareu. Disposem d’una àmplia gamma de potències tot depenent del consum dels serveis bàsics que necessiteu mantenir.

Els nostres generadors funcionen amb benzina, dièsel, gas o fins i tot biogàs, una novetat pensada perquè explotacions ramaderes puguin produir energia elèctrica mentre redueixen emissions a l’atmosfera.

Us oferim els millors productes en relació Qualitat-Preu. Treballem amb els fabricants que ofereixen més garanties i configurem els nostres propis equips.

Video Presentació