C/Roser Dolcet 19-21, Polígon industrial Santa Magdalena
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 892 20 23
 www.oliverueda.com
 info@olive-rueda.com

OLIVE RUEDA

Des de l’any 1987 a Olivé Rueda som especialistes en la comercialització i distribució de bosses, paper, envasos, caixes, packaging i embalatges, estàndard i personalitzat, i neteja industrial. Oferim una gran varietat de formats especialment dissenyats per als sectors de l’alimentació, fleques i pastisseries, hostaleria, restauració i empreses de càtering, tota mena de comerços al detall, col·lectivitats, institucions i indústries en general.

Més de 30 anys d’esforç i experiència que ens porten a seguir evolucionant, afrontant nous reptes i aportant solucions globals adaptades a les noves necessitats.

Som pioners en apropar la sostenibilitat, l’economia circular i l’ús responsable del plàstic al món del packaging. Ens mantenim en constant evolució, millorant dia a dia les solucions i els productes buscant alternatives innovadores al canvi.

No ho dubtis i descobreix tot el que podem oferir-te!


Desde el año 1987 en Olivé Rueda somos especialistas en la comercialización y distribución de bolsas, papel, envases, cajas, packaging y embalajes, estándar y personalizado, y limpieza industrial. Ofrecemos una gran variedad de formatos especialmente diseñados para los sectores de la alimentación, panaderías y pastelerías, hostelería, restauración y empresas de catering, todo tipo de comercios al detalle, colectividades, instituciones e industrias en general.

Más de 30 años de esfuerzo y experiencia que nos llevan a seguir evolucionando, afrontando nuevos retos y aportando soluciones globales adaptadas a las nuevas necesidades.

Somos pioneros en acercar la sostenibilidad, la economía circular y el uso responsable del plástico en el mundo del packaging. Nos mantenemos en constante evolución, mejorando día a día las soluciones y los productos buscando alternativas innovadoras al cambio.

¡No lo dudes y descubre todo lo que podemos ofrecerte!

Activitats OLIVE RUEDA

Vine a conèixer-nos!


Durant la setmana del 8 al 12 de novembre podràs visitar el nostre espai showroom on coneixeràs una gran diversitat de productes dissenyats per a una àmplia selecció de sectors.

Vine i t’assessorarem. Som experts en donar solucions a totes les necessitats del teu negoci, des del packaging sostenible fins a total la línia d’higiene i neteja. No ho dubtis i apropa’t! Per la teva visita t’emportaràs un petit obsequi.

A més, si encara no ets client, podràs gaudir d’un descompte addicional en la teva primera compra. T’esperem!


Durante la semana del 8 al 12 de noviembre podrás visitar nuestro espacio showroom donde conocerás una gran diversidad de productos diseñados para una amplia selección de sectores.

Ven y te asesoraremos. Somos expertos en dar soluciones a todas las necesidades de tu negocio, desde el packaging sostenible hasta toda la línea de higiene y limpieza ¡No lo dudes y acércate! Por tu visita te llevarás un pequeño obsequio.

Además, si todavía no eres cliente, podrás disfrutar de un descuento adicional en la primera compra ¡Te esperamos!


Horaris:
 8 Nov | Tot el dia
 9 Nov | Tot el dia
 10 Nov | Tot el dia
 11 Nov | Tot el dia
 12 Nov | Tot el dia

Video Presentació

Promocions