OLIVE RUEDA

C/Roser Dolcet 19-21Polígon industrial Santa Magdalena
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 892 20 23
 www.oliverueda.com
 

OLIVE RUEDA

Olivé Rueda, fa més de 30 anys que atenem a diversos sectors com: Alimentació, horeca, comerç i indústria dins de la línia de packaging i neteja industrial. En l’actualitat, importants franquícies en el sector de l’Alimentació confien en els nostres serveis. Avui dia, Olivé Rueda ofereix solucions eco-sostenibles capaces de satisfer les necessitats de la seva empresa.

Les noves normatives ambientals en matèria ecològica i la potenciació de l’economia circular, crea la necessitat d´adequar la nostra oferta de productes amb requisits, estàndards i certificacions necessaris que entraran en vigor el proper 2021.

És possible que comparteixis objectius comuns als nostres: La sostenibilitat, l’ecologia i el compromís amb el medi ambient. Per això, posem a la seva disposició la nostra Línia Verda un catàleg amb articles en constant renovació que ofereix alternatives al canvi, d’una gran varietat de productes bio-degradables.

OFERTES (clica l’oferta per veure vídeos)

Oferta “MASCARETES DE PROTECCIÓ” Articles i mesures davant el contagi del covid 19

Oferta “GELS HIDROALCOHÒLIC” Articles i mesures davant el contagi del covid 19

Oferta “HIGIENE I DESINFECCIÓ” Articles i mesures davant el contagi del covid 19

Descripció del producte o servei

OLIVE RUEDA els ofereix “gloket”,un sistema higiènic sanitari que evita de manera eficient la contaminació creuada en sectors com: l’alimentari, el sanitari o en els usos quotidians d´elements comuns i públics durant l´activitat diària.

Usos del Gloket VÍDEO

 

 

Activitats

CONEIX LA NOSTRA BOTIGA!

Dimarts 10 de novembre d’11 h a 11.30 h Anima’t a visitar de manera online l’espai d’Olivé Rueda i descobreix  l’àmplia gamma de productes que pots trobar a la nostra botiga. Papers, cintes, decoració, packaging sostenible, parament de taula, neteja i molt més!

 

VOLS APRENDRE A FER UN ESPECTACULAR LOT DE NADAL?

Divendres 13 de novembre d’11 h a 11.30 h Vols aprendre a decorar un lot de nadal? Doncs no et pots perdre aquest taller on et donarem consells i farem una decoració en directe. Mostrarem com fer un lot espectacular per a aquest nadal. Apunta’t aquí i deixa volar la teva imaginació. A més, podràs fer qualsevol consulta en el xat. T’esperem!

Video Presentació

Promocions