C/Roser Dolcet 19-21, Polígon industrial Santa Magdalena
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 892 20 23
 www.oliverueda.com
 info@olive-rueda.com

OLIVÉ RUEDA

Des de l’any 1987 a Olivé Rueda som especialistes en la comercialització i distribució de bosses, paper, envasos, caixes, packaging i embalatges, estàndard i personalitzat, i neteja industrial. Oferim una gran varietat de formats especialment dissenyats per als sectors de l’alimentació, fleques i pastisseries, hostaleria, restauració i empreses de càtering, tota mena de comerços al detall, col·lectivitats, institucions i indústries en general.

Més de 35 anys d’esforç i experiència que ens porten a seguir evolucionant, afrontant nous reptes i aportant solucions globals adaptades a les noves necessitats.

Som pioners en apropar la sostenibilitat, l’economia circular i l’ús responsable del plàstic al món del packaging. Ens mantenim en constant evolució, millorant dia a dia les solucions i els productes buscant alternatives innovadores al canvi.

No ho dubtis i descobreix tot el que podem oferir-te!


Desde el año 1987 en Olivé Rueda somos especialistas en la comercialización y distribución de bolsas, papel, envases, cajas, packaging y embalajes, estándar y personalizado, y limpieza industrial. Ofrecemos una gran variedad de formatos especialmente diseñados para los sectores de la alimentación, panaderías y pastelerías, hostelería, restauración y empresas de catering, todo tipo de comercios al detalle, colectividades, instituciones e industrias en general.

Más de 35 años de esfuerzo y experiencia que nos llevan a seguir evolucionando, afrontando nuevos retos y aportando soluciones globales adaptadas a las nuevas necesidades.

Somos pioneros en acercar la sostenibilidad, la economía circular y el uso responsable del plástico en el mundo del packaging. Nos mantenemos en constante evolución, mejorando día a día las soluciones y los productos buscando alternativas innovadoras al cambio.

¡No lo dudes y descubre todo lo que podemos ofrecerte!

Activitats OLIVÉ RUEDA



Video Presentació

Promocions