CARRER LLIBERTAT, 36
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 938151250
 www.numoagestio.com
 info@numoagestio.com

NUMOA GESTIO

Numoa Gestió és un despatx amb seu a Vilanova i la Geltrú format per professionals especialitzats en l’àrea fiscal, comptable, laboral i trànsit. Som una assessoria empresarial amb una llarga trajectòria ja que ens avalen 40 anys d´experiència com a Gestoria Gomis on tenim les nostres arrels.

Des de l´any 2003 estem ubicats al carrer Llibertat 36 compartint espai amb la reconeguda Autoescola Vilafell (antiga Autoescola Olivella) i actualment amb Numoa Gestió inaugurem una nova etapa que ens porta a ampliar l’equip de professionals i renovar la imatge corporativa.

Els nostres coneixements avançats i en constant actualització ens permeten oferir uns serveis tot tipus de serveis de qualitat enfocats a atendre les seves obligacions fiscals i financeres. Sent la nostra clientela d’un ampli ventall de sectors.

La filosofia de Numoa es basa en la qualitat, experiència, compromís i confiança dels nostres clients per assegurar l’èxit d’un bon treball en equip.

El nostre objectiu es oferir als nostres clients un tracte personalitzat, aportar solucions per resoldre dubtes o problemes que sorgeixin i ajudar a millorar la seva gestió, optimitzant els seus resultats.

En resum, totes les necessitats d’assessorament i gestió tenen resposta dintre del nostre catàleg de serveis per a l’empresa i particulars de qualsevol sector d’activitat.

Sempre des de la digitalització amb tràmits telemàtics. No obstant un dels principals valors de Numoa és la proximitat amb els nostres clients, a la nostra oficina l’atendrem presencialment, sempre adaptant-nos als nostres clients amb la finalitat de facilitat i cobrir les seves necessitats.

Com a Gestoria Administrativa estem especialitzats en trànsit, complementant els nostres serveis amb el camp de l’automoció i el transport.

 

Numoa Gestió és membre del Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya.

 

Promocions