C/Vilanoveta 6
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 64 50
 www.monocrom.com
 info@monocrom.com

Làsers per a aplicacions mèdiques / Làsers per a processos industrials / làsers per al sector aeroespacial i de seguretat

Explicació general sobre les capacitats de Monocrom en cada un dels sectors esmentats.

cita prèvia: Cita previa vía e-mail: e.emilova@monocrom.com


 Contacta per correu  Contacta per Telèfon

MONOCROM

La tecnologia FOTÒNICA té un potencial únic per revolucionar gairebé totes les industries i àmbits de la nostra vida. Monocrom té com a objectiu aportar solucions basades en el làser a aquells sectors i indústries on les tecnologies convencionals actuals arriben als seus límits en termes de velocitat, precisió, eficiència i sostenibilitat.

MONOCROM és un fabricant i proveïdor líder de components i sistemes làsers basats en diodes. Fundada el 1993, Monocrom dissenya i produeix una àmplia gamma de piles de diodes làser, làsers d’estat sòlid, emissors simples, làsers acoblats a fibra, caps de bombament, làsers de diode directe, làsers d’alta energia i molt més. L’alta flexibilitat i capacitat de producció ens permeten desenvolupar productes estàndard o OEM, en petites quantitats o en gran volum, a moltes industries. Oferim una àmplia gamma de longituds d’ona (355 nm – 4 µm) i potència, opcions mecàniques i accessoris sota estàndards d’alta qualitat. Els components i sistemes láser de Monocrom permeten avenços en moltes indústries i s’utilitzen amb èxit en aplicacions com ara Teràpies i diagnòstics mèdics, Tractaments estètics, Cirurgia oftàlmica, Bombament òptic, Instrumentació de proves i mesures, Impressió offset, Control de qualitat, LIDAR, Processament de materials, Investigació, Automoció, Seguretat i molts més.

Disposem d’un equip d’experts, enginyers i científics especialitzats en fotònica i un equip de vendes internacionals que treballa en estreta col·laboració amb els nostres clients a nivell local, regional i mundial, oferint un servei integral i un suport a llarg termini. El nostre objectiu és subministrar làsers de diode de màxima qualitat disponibles per satisfer les expectatives dels nostres clients.

LA FOTÒNICA obre un món de possibilitats per al futur i Monocrom està preparat per portar-hi el teu negoci.

Descripció del producte o servei

Tenim una cartera de productes estàndard per a un lliurament ràpid i la capacitat d’oferir productes personalitzats basats en els estàndards amb un termini de lliurament curt. O porteu-nos la vostra aplicació i crearem el vostre làser 100% personalitzat.

Monocrom ofereix productes d’alt rendiment a un preu competitiu gràcies a les tecnologies patentades exclusives de la compañía com el mètode CLAMPING® d´acoblament de barres de diode per pressió mecànica sense l´ús de soldadura. L´ús d´aquesta revolucionària tecnologia en els productes de Monocrom ha estat clau per al seu èxit internacional. Avui en dia, Monocrom és reconeguda mundialment per els seus làsers d´altes prestacions i gran valor afegit.

Monocrom té una àmplia experiència en projectes de recerca i desenvolupament. Al 2020 la companyia veurà enlairar cap a Mart al seu làser miniaturitzat per espectroscòpia Raman, dissenyat especialment per a la missió ExoMars de l´Agència Espacial Europea (ESA). El làser és part de la instrumentació en el rover Rosalind Franklin que va recórrer el planeta vermell en recerca de vestigis de vida present o passada.