Rambla de la Pau 52
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 815 46 54
646 454 994
 www.monverdvilanova.com
 admin@monverdvilanova.co...

MON VERD

Nosaltres definim a MÓN VERD com una CONCEPT STORE, un terme anglès que creiem reflecteix millor el que som, perquè no és una botiga tradicional, és una idea nascuda l´any 1994 de la col·laboració dels tres socis fundadors, que varen aportar els seus coneixements professionals i personals per fer una espai de creació i bellesa. Una idea que ha anat evolucionant durant aquests 26 anys, adaptant-se a les noves necessitats socials.

Tenim tres àrees al nostre establiment:

La FLORISTERIA, és l’ànima .Aquí desenvolupem la creativitat, sempre buscant innovar amb la presentació de plantes i flors. Reflectir els sentiments dels clients amb aquests obsequis. Com a floristes decorem tota mena d’esdeveniments, com casaments, festes , decoracions d´hotels i grans espais. També tenim una e-SHOP de flors per als clients.

L´àrea de la DECORACIÓ I REGALS. Fem una tria molt acurada de mobles i objectes decoratius per crear les vostres llars. Us ajudem aconsellem i fem projectes de decoració gratuïts per als clients que ho precisen.

Per últim tenim l´àrea de la MODA. Roba, bijuteria i complements com a bosses, tant per dones com per homes. Tenim la representació a Vilanova d’algunes marques de prestigi. Moda informal, casual, amb un toc nàutic i mariner.

I parlant de canvis i evolucions, esperem estar a l´alçada dels temps i poder continuar següent útils.

Descripció del producte o servei

Mes informació dels nostres productes al nostre instagram,

i al nostre web.

Video Presentació