MGC MÚTUA

C/Havana 22
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 71 64
 www.mgc.esca
 

MGC MÚTUA

MGC Mútua és una entitat asseguradora sense ànim de lucre que reinverteix els beneficis en la mateixa Mútua, ampliant i millorant les cobertures i els serveis que ofereix als mutualistes, únics propietaris de l’entitat. Segons les darreres enquestes que ha publicat el Col·legi de Metges de Barcelona i de Girona, MGC Mútua és l’entitat de caràcter mutualista més ben valorada pels metges que treballen en el sector assegurador.

Descripció del producte o servei

A MGC Mútua disposem de les assegurances que millor s´adapten a tu. Les nostres assegurances ofereixen un nivell de cobertures que garanteixen que mai quedaràs desatès davant la malaltia, a més d´oferir un ventall de serveis exclusius. I ara, a més, pots contracta l´assegurança de salut de tota la família i la quota dels teus fills serà de 29€! Mes informació aqui.

Activitats

Del 6 al 15 de novembre MGC Mutua Fundació organitza cada any la campanya solidaria “1origami 1 euro” amb la que recolza diferents accions solidaries d´Entitats vinculades a la salut. Per cada grua que ens envien, la Fundació dona 1 euro. Milers d´escoles, associacions i particulars col·laboren amb nosaltres. Aprèn a fer la teva grua aquí i participa.

Del 6 al 15 de novembre Els professionals d´MGC Mutua Centre Mèdic ens donen les claus per aconseguir hàbits de vida més saludables. Aliments que milloren la nostra visió, com curar les cremades, que són els implants dentals… temes interessants que ens ajuden a millorar la nostra qualitat de vida. Per a mes informació clica aqui.

Video Presentació

Promocions