C/Llibertat 137
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 893 00 85
 mercatsmunicipals@vilano...

MERCAT DE MAR

El Mercat de Mar neix l’any 1985. Des de la seva inauguració fins ara ha experimentat diversos canvis, i durant l’any 1995 es va fer una remodelació total, tant de la planta comercial com del soterrani, inclòs l’aparcament.

Proporciona un servei important al barri de mar, ja que durant els darrers anys s’ha afegit, a l’oferta de productes, una oferta lúdica de dinamització oberta al barri i a tota la ciutat: el conegut i esperat Mar de Tapes, que en aquest moment va per la seva desena edició. També compta amb una variada programació d’activitats que giren al voltant de la gastronomia tenint com a base els productes de proximitat del Mercat.

En l’actualitat hi ha 11 parades en actiu. Entre aquestes onze activitats comercials ubicades en aquest equipament privilegiat de la nostra ciutat, podeu trobar producte fresc de qualitat, amb olor de barri mariner. Aquestes onze persones emprenedores us oferiran un producte fresc de qualitat i de proximitat, un tracte personalitzat i una atenció a la carta:

2 parades d’aviram 1 carnisseria 1 bacallaneria 1 parada de congelats 1 fleca amb degustació 1 parada de llegums i precuinats 1 cansaladeria 1 parada de revistes i atzar 1 peixateria 1 parada de fruites i verdures

Video Presentació