Rambla Principal, 2
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 938144846
636951552
 www.llibrerialamulassa.c...
 info@llibrerialamulassa....

LLIBRERIA LA MULASSA

La llibreria La Mulassa va obrir les portes l’any 1975 al carrer Sant Gervasi de Vilanova i la Geltrú. El 1985 l’adquireix l’actual gerència. Els clients passen a ser amics amb qui compartir la passió per la lectura.

Som una llibreria general, però amb grans apostes com el llibre infantil i juvenil, ja que creiem fermament en la importància de crear nous lectors.

A la llibreria ens ha semblat important dedicar sempre un espai a les presentacions de llibres, signatures o tallers de contes. Activitats importants per apropar els autors i els lectors, tot i que darrerament les xarxes socials fan més fàcil aquest contacte.

Amb el temps anem creixent i ampliant el personal fins que el 2011 ens traslladem al nou local de la Rambla Principal de Vilanova, el centre comercial de la ciutat. Una llibreria més gran i moderna que ens permet ampliar l’oferta i oferir més comoditat i serveis als nostres clients.

En aquests anys hem afrontat tots els canvis socials i comercials, que han estat forces, i els hem anat superant . Ens agrada la feina i gaudim fent-la, esperem poder seguir-ho fent molts anys més.

Activitats LLIBRERIA LA MULASSA

PRESENTACIÓ "UN PAÍS AMB EL TEU NOM" D'ALEJANDRO PALOMAS


Aquest divendres 12 de novembre a les 19h Alejandro Palomas vindrà al Foment Vilanoví a presentar el seu darrer llibre.

En Jon, cuidador d’elefants al zoo, i l’Edith, una vídua que viu amb els seus onze gats, són els únics habitants d’un poblet abandonat. Veïns solitaris primer i ara bons amics, no s’imaginen que la nit en què el penell del campanar gira sobre si mateix, l’ull del temps s’atura sobre el poble i la vida de tots dos també està a punt de girar.

L’arribada de la primavera ve acompanyada d’una inesperada decisió per part de la direcció del zoo, a la qual se suma un anunci pertorbador: l’ajuntament al qual pertany el poble restaurarà el casalot en ruïnes del llac per convertir-lo en un hotel rural. La doble notícia canviarà de cop les vides d’en Jon i l’Edith, i els empenyerà a fer un pas fins llavors tímidament contemplat.

L’amistat entre en Jon i una callada elefanta que es diu Susi, la relació entre l’Edith i la seva filla Violeta, allunyades durant dècades, i una hora de la nit –l’Hora Trèmula– en què tot passa i tot queda conformen Un país amb el teu nom: una història sobre l’amor amb majúscules, sobre l’honestedat amb els propis somnis i sobre la llibertat portada a la seva expressió més pura.


Horaris:
 12 Nov | 19:00 h