Plaça Assumpció, 5
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 666 058 982
666 058 982
 www.julenw.com
 artist@julenw.com

DescàrreguesJulen W

Pintor figuratiu i realista, nascut a Vilanova i la Geltrú el 1995.

Format al taller Amarè i tallers de l’EMAID i amb el pintor RODY. Titulat per la BARCELONA ACADEMY OF ART en pintura amb les metodologies tradicionals. Especialitzat en retrats per encàrrec.

Exposició i venda d’obra original i reproduccions de les meves pintures a través d’exposicions i a la meva web www.julenw.com.

El meu estudi de la plaça Assumpció 5 de la Geltrú s’obre sovint per a exposicions temporals i visites concertades telefònicament.

Podeu veure obres exposades als restaurants CAL PURGAT i BAR LOTUS ,de la Geltrú, L’ANXANETA de Sant Pere de Ribes, MUSSONADES de Vilafranca del Penedès i EL TRENCADÍS DE L’EIXAMPLE de Barcelona. També podeu veure els murals de la BIBLIOTECA Municipal de Cunit, del CLUB NÀUTIC de Vilanova i la PERSIANA de la plaça Lledoners.

Soc a la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú de 2022 per oferir els meus serveis artístics per a encàrrecs de pintures de retrats, de mascotes, de grups o parelles, de petits i de grans, de figures o paisatges.

Sector Serveis de la Rambla, passada la carretera, estand 228

Una pintura a l’oli. original i única, sempre serà un gran record i un regal immillorable.

Descripció del producte o servei

Retrats en gran i petit format amb la tècnica de l’oli sobre tela.

Presento retrats acadèmics de models posant i retrats a partir de fotografia, amb el lema “converteix la teva foto en art”. També una versió del “Cristo en la cruz” de Velázquez.

Presento el retrat en gran format del vilanoví més important del segle XX, Francesc Macià, com a reivindicació i continuació dels retrats institucionals de patricis del segle XIX que han d’anar deixant espai per a les noves figures dels segles XX i XXI.

Presento exemples de retrats de parelles comparseres, de grups com els organitzadors del Tingladu i també de personatges de la sèrie “Better call Saul” en petit format, com a referència d’una oferta especial per a la fira, d’un retrat a l’oli sobre tela entaulellada de 20x20cm per 100€.

A través d’imatges i vídeos que es mostren en un televisor es podran veure diferents exemples d’encàrrecs i del procés de realització.

Activitats Julen W

PINTANT A L'ESTAND EN DIRECTE O MITJANTÇANT VÍDEOS GRAVATS


Pintant en directe amb el cavallet a l’estand.

VÍDEOS I IMATGES AL TELEVISOR  sobre processos de pintures i exemples d’encàrrecs realitzats.

 


Promocions