ISPROX Consunlting

Som una consultoria de RRHH, especialitzada en la captació de talent per a organitzacions empresarials, amb presència a Vilanova i la Geltrú i a més de 40 ubicacions a nivell nacional. Tenim l’objectiu de seleccionar talent per a les companyies que cuidin millor el capital humà i tinguin al centre de les seves polítiques les persones.

Comptem amb una xarxa de recruiters multisectorial a nivell nacional i internacional, que treballa de forma col·laborativa amb l’objectiu de connectar empreses amb el millor talent (des de companyies cotitzades fins a PIMEs que busquen professionalitzar el seu equip de treball).

Som especialistes en la recerca i selecció de càrrecs intermedis, perfils tècnics i executius, principalment per al sector de l’automoció, enginyeries, logística, construcció, IT, Màrqueting, gran consum, vendes i retail, assegurances, sector sanitari, banca, turisme i legal.

La proximitat és inherent a la nostra manera de treballar en tots els sentits. Ens esforcem per garantir als nostres clients, candidats i treballadors una experiència basada en l’excel·lència, la transparència, la proximitat i la flexibilitat.