C. Sant Joan 16
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 934369922
696930223
 www.igpractic.com
 mpl@igpractic.com

IG PRACTIC

Estàs buscant un servei d’impressió de qualitat i fiable? No busquis més. Som una empresa de serveis gràfics amb més de 100 anys d’experiència.

Ens encarreguem de gestionar i produir íntegrament qualsevol tipus de producte gràfic o campanya de comunicació. Des de la idea i disseny, passant per la producció, impressió i distribució.

Ens adaptem a les teves necessitats, t’oferim les millors solucions i novetats, així com els millors preus en qualsevol tiratge i amb uns timings molt competitius. Podem atendre qualsevol tipus de demanda, des de la impressió urgent d’un catàleg o uns flyers, fins a l’edició acurada d’un llibre amb acabats de luxe.

Les nostres instal·lacions estan ubicades a la ciutat de Vilanova i la Geltrú. Àmplies i organitzades per complir amb els compromisos adquirits. No dubtis a venir a visitar-nos.

NO NOMÉS COMPLIREM LES TEVES EXPECTATIVES, TAMBÉ LES SUPERAREM!

SERVEIS:

• Impremta offset i digital • Copisteria: fotocòpies, escàners, dossiers, enquadernats, fotografíes, impressió textil… • Bodes i events: ens encarreguem de tot. Des de les invitacions, decoració, organizació, candy bar, racons temàtics, photocall, taula de firmes… fins al més mínim detall. Creem bodes personalitzats i detallades que superen totes les expectatives. Passió, originalitat, singularitat i qualitat són les característiques que ens defineixen. Junts farem de la vostra boda un somni fet realitat!