FUNDACIÓ FORMACIÓ I TREBALL

La Fundació Formació i Treball (www.formacioitreball.org), promoguda per Càritas l’any 1992, és una de les empreses d’inserció referents en la creació de llocs de treball adreçats a persones en risc d’exclusió social.

Des de la seva creació hem atès més de 34.000 persones amb un model d’economia circular que impulsa l’ocupació, la sostenibilitat econòmica i el respecte pel medi ambient.

La Fundació treballa des d’un compromís basat en la justícia social, posant les persones i les seves necessitats en el centre de l’activitat, amb l’objectiu d’empoderar-les per incorporar-se al mercat laboral.

Els valors que marquen les nostres actuacions, són: mantenir l’esperit de Càritas al servei de les persones, empatia social, dignitat, transparència, sostenibilitat i proactivitat.

Descripció del producte o servei

Presentació Botiga Amiga

Botiga Amiga Vilanova forma part de la cadena Botiga Amiga de la Fundació Formació i Treball. És un comerç de roba i complements de segona mà provinents de donacions en bon estat. La botiga té una imatge moderna i actual que trenca amb els estereotips que s’associen a les botigues de segona mà. És un espai que aposta per la zero waste fashion, així com la moda ètica i sostenible.

El projecte aposta per un espai de consum responsable reutilitzant béns de segona mà i alhora afavorint la inserció de persones en risc d’exclusió social del territori. Els ingressos de l’establiment es destinen íntegrament a iniciatives de formació i inserció laboral de col·lectius vulnerables.

Visita’ns a Instagram

Les persones que hi treballen estan realitzant un itinerari d’inserció per millorar la seva ocupabilitat i poder fer el salt al mercat de treball ordinari.

Video Presentació