Pl. soler i Carbonell 6
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 27 10
 www.fiatc.es
 vilanova@fiatc.es

DescàrreguesFIATC ASSEGURANCES

En FIATC treballem des de 1930 amb una missió: dissenyar i oferir serveis de previsió que permetin millorar la qualitat de vida de les persones. I ho fem a través de les nostres activitats principals: les assegurances, la salut i el servei a les persones majors.

Qui som?

Creiem que un servei personalitzat, ofert per professionals formats amb l´ajuda de les millors eines tecnològiques, és la base d´una atenció excel·lent. El nostre equip de prop de 1.500 persones, amb centres en tot el país, és la millor garantia per a oferir servei als nostres més de 600.000 clients.

El nostre compromís

Entenem que sense un objectiu comú, la nostra activitat no té sentit i aquest objectiu és el màxim benefici dels nostres clients, equips, col·laboradors i la contribució al progrés de la societat en la qual ens trobem. Aquesta és la meta que regeix la nostra activitat, a la qual apliquem el màxim rigor i responsabilitat en totes les nostres decisions empresarials i inversores.

Tria el teu futur

En FIATC busquem professionals que desitgin formar part del nostre equip, ja sigui comercial en el sector assegurador, o assistencial, en l´àmbit de la salut o les persones majors.