C/Àncora 3
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 810 67 00
672 108 881
 www.fegp.cat
 fegp@fegp.cat

DescàrreguesFEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS (FEGP)

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització que té com a prioritat la vetlla de l’activitat econòmica del territori. Desenvolupa la seva gestió per les empreses que operen a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Entre els seus serveis més destacats té un calendari de formacions de diferents nivells i disciplines amb un grau de formacions, els EDE, dirigits a persones amb càrrecs directius. Disposa d’una borsa de treball pròpia amb 500 cv actius, sales a disposició de socis i coordina un servei de consultoria entre els mateixos socis. A més de tenir diferents grups de compra com el d’energia o el d’EPI’s, afavoreix les relacions comercials entre associats mitjançant accions de networking. Entre l’activitat frenètica de la Federació hi ha l’accés a ponències amb líders d’opinió que acosten l’actualitat a la singularitat de les nostres comarques i a les capacitats de projecció i resiliència dels empresaris del territori.

La Federació disposa de diferents mitjans propis per tal de fer difusió de serveis i productes entre les empreses associades.

Per més informació comunicacio@fegp.cat

Activitats FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS (FEGP)

Innovació i benestar


El colectiu Dones d’Empresa de la FEGP organitza una taula d’ <<Innovació i Benestar>> on diferents dones parlen dels seus productes i serveis en un debat on es buscarà el coneixement entre les ofertes de les empreses i  fer xarxa de networking entre les assitents.

 • Gemma Montero – SEPES Atenció Domiciliària
 • Núria Ruiz – RINGANA
 • Maria Torra – Dracma
 • Begoña Cartagena – Coach
 • Fátima Jiménez – Acció Preventiva
 • Sílvia Lladós – ColorsTheApp
 • Judith Antolín – Judith Antolín Studio

Clica aquí


Horaris:
 9 Nov | 15:30 h

Durada: 1h (Aprox.)

Projectes d'innovació empreses FEGP. Vallformosa: Com dissenyar l’estratègia de la companyia per a la nova normalitat?


Dijous 11 de Novembre: 10:00h

La Federació Empresarial del Gran Penedès organitza aquest espai dins la Fira de Novembre 2021, amb tres empreses del món de la viticultura: Vallformosa, Clústes Innovi i Família Torres. A partir de les 10h del matí , les tres empreses compartiran les seves esperiències i coneixements en l’aplicació de fòrmules innovadores per tirar endavant les seves respectives companyies.

Marta Vidal, CEO de Vallformosa, presentarà la ponència “Com dissenyar l’estratègia de la companyia per a la nova normalitat?”.

Eloi Montcada, clúster manager d’Innovi, presentarà ens parlarà sobre “Innovació i el sector vitivinícola: 8 pistes per posar-la en pràctica”

Josep Batet, business Innovation and Corporate Venturing manager, exposarà “Plantejament de reptes com a eina de captació de propostes innovadores. Cas Horeca Challenge.

Clica aquí

 

Dijous 11 de Novembre: 11:00h

La innovació a les empreses del Gran Penedès, es tracta d’experiències reals d’innovació de primera, per empreses guardonades amb el premi FEGP d’innovació. Els empreses que a partir de les 11h parlaran del seu cas d’èxit són:

 • Ako, a càrrec de Miguel Ángel González, cap d’innovació a AKO
 • Redman, a càrrec de José Luis de la Torre, gerent de Redman
 • Gedia, (Pendent ponent)

Clica aquí

 

Dijous 11 de Novembre: 12:00h

A les 12h comencem amb les empreses de nova creació amb models i productes innovadors:

 • Experiència de Cool&Hot
 • Experència de Caram Caram: “Quina és la mitja taronja de la innovació?” amb Clara Soler Isart & Gemma Muray Domingo

Clica aquí


Horaris:
 11 Nov | 10:00 h

Durada: 3 hores (Aprox.)

Video Presentació

Promocions