FEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS (FEGP)

C/Àncora 3
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 810 67 00
672 108 881
 www.fegp.cat
 

DescàrreguesFEDERACIÓ EMPRESARIAL DEL GRAN PENEDÈS (FEGP)

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització que té com a prioritat la vetlla de l’activitat econòmica del territori. Desenvolupa la seva gestió per les empreses que operen a les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. Entre els seus serveis més destacats té un calendari de formacions de diferents nivells i disciplines amb un grau de formacions, els EDE, dirigits a persones amb càrrecs directius. Disposa d’una borsa de treball pròpia amb 500 cv actius, sales a disposició de socis i coordina un servei de consultoria entre els mateixos socis. A més de tenir diferents grups de compra com el d’energia o el d’EPI’s, afavoreix les relacions comercials entre associats mitjançant accions de networking. Entre l’activitat frenètica de la Federació hi ha l’accés a ponències amb líders d’opinió que acosten l’actualitat a la singularitat de les nostres comarques i a les capacitats de projecció i resiliència dels empresaris del territori.

Activitats

Del 6 al 15 de novembre

La Federació Empresarial del Gran Penedès dirigeix un projecte per impulsar l’activitat empresarial del territori, l’Aquí, d’aquí. Una campanya que té com objectiu crear vincles comercials per ajudar a la recuperació econòmica, i ho fa a través d’una plataforma online gestionada que permet el contacte directe entre empreses del territori. Acosta productes o serveis de les diferents organitzacions i les singularitza respecte d’altres del mateix sector i activitat. Ara més que mai, és important que les persones del territori ens donem suport els uns als altres, aquest és un projecte per reforçar l´economia potenciant la competitivitat del territori, establint xarxes de proximitat professionals, el coneixement entre les empreses i promocionant el consum de Km0. És un mirall de la solidaritat que ha evidenciat la crisi de la Covid-19.

Clica aquí

 

Dones d´Empresa, és el col·lectiu femení de la Federació que contínuament genera activitat pel coneixement entre les empreses, i eines per resoldre millor els reptes empresarials. Tenen dos esdeveniments anuals, el Congrés i la Trobada. Han editat un llibre molt recentment, organitzen mensualment webinars i tenen un format de networking amb exposicions de cinc minuts que hi han modificat i ara exposen durant la Fira de Novembre. Són els “Tens 5 minuts?”Cinc empreses presenten durant cinc minuts la seva activitat, durant la Fira, en versió digital. Trobareu vídeos de presentacions de dos minuts cadascun on podeu conèixer diferents empresàries

Clica aquí

Video Presentació

Promocions