ESPAI PSIQUE

Avinguda Cubelles 32
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 647 055 708
647 055 708
 espaipsique.com
 

ESPAI PSIQUE

Som el Centre Psique+Logo i la nostra prioritat és la teva salut i la de la teva família. Estem especialitzades en psicologia, psicopedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional i optometria. Vam obrir les nostres portes el setembre de 2013 amb un equip multidisciplinar creat per a cobrir totes les necessitats que l’infant, adolescent i adult pugui tenir al llarg de la seva vida així com orientar i acompanyar a la seva família durant el procés mitjançant un treball coordinat.

Actualment hem ampliat la nostra oferta d’especialitats amb Teràpia Visual i Psicomotricitat. Així mateix, som referents a la comarca en les teràpies grupals, especialment en els grups d’Habilitats Socials i Emocionals i en els grups d’Estimulació del Llenguatge i de la Lectoescriptura.

El nostre equip ofereix un treball coordinat i grupal que tracti l’individu en la seva globalitat per a aconseguir l’objectiu final: el benestar emocional i evolutiu tant de l’infant com de la seva família.

 

Els nostres objectius com a centre són:

Treballar coordinats amb tots els professionals implicats amb el pacient.

Oferir un diagnòstic i un tractament  acurat mitjançant la realització d’objectius de tractament i pla de treball individualitzats per a cada pacient.

Realitzar una atenció precoç i observacions dins de l’aula treballant conjuntament amb el centre escolar per tal de millorar la detecció de resultats.

Planejar una oferta d’activitats com tallers i cursos dirigits tant a infants, adolescents i adults així com a famílies i professionals.

 

Les nostres especialitats són: psicologia, psicopedagogia i pedagogia, logopèdia, teràpia ocupacional, psicomotricitat i optometria-Teràpia Visual així com cursos i xerrades per a pares i professionals, tallers i assessorament a escoles, pares i professionals.

Descripció del producte o servei

DEMANA’NS INFORMACIÓ (clica aquí)

T’informarem de la nostra manera de treballar i ens adaptarem a les vostres necessitats i horaris.

Activitats

Del 6 al 15 de novembre

DOSSIER D’ACTIVITATS EN FAMÍLIA PER FER A CASA!

Video Presentació

Promocions