Pare Garí, 91
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 57 57
 www.enginyersgp.cat
 enginyersgp@enginyersgp....

ENGINYERS GARRAF – PENEDÈS

Enginyers GARRAF -PENEDÈS és una corporació amb més de 50 anys d’història que agrupa més de 300 professionals, compromesa amb l’enginyeria a Catalunya i els seus professionals, responsable envers el nostre col·lectiu, la societat i l’entorn.

La nostra finalitat és l’ordenació, representació i defensa de l’Enginyeria Tècnica Industrial, de l’Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial, del Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial i dels interessos professionals dels nostres col·legiats.

El Col·legi vetlla perquè l’actuació dels col·legiats respongui als interessos i necessitats de la societat en relació amb l’exercici de l’enginyeria i ofereix serveis perquè aquesta es desenvolupi amb garantia i seguretat.

SERVEIS QUE OFERIM: guia de professionals, formació, lloguer d’espais, assegurança de responsabilitat civil professional, assessorament tècnic i jurídic, lloguer d’equips de mesura, convenis de col·laboració, etc.

ENGINYERS GARRAF – PENEDÈS, professionals de proximitat al teu servei!

Activitats ENGINYERS GARRAF – PENEDÈS

Conferència “ESPECTACLES DE LA NATURA AMB MIRADA CIENTÍFICA: AURORES BOREALS I ECLIPSIS“


A càrrec de Josep Masalles Román

La Natura en el nostre planeta ens presenta llocs de gran bellesa i fenòmens espectaculars que són apreciats per tothom. Menys coneguda per bona part de la població, majoritàriament urbana, és la bellesa del Cosmos. La Lluna, els planetes, els cometes, les nebuloses, les galàxies, etc. són també d’una gran bellesa. I també ho són fenòmens astronòmics que podem observar com els eclipsis, els trànsits, les ocultacions, les sortides i postes de Sol, etc. Tots aquests fenòmens poden ser apreciats millor si coneixem la seva fonamentació científica. A la seva bellesa intrínseca s’afegeix la bellesa del coneixement. I per això volem destacar la Bellesa de l’Univers amb mirada científica. En aquesta sessió parlarem d’alguns dels fenòmens més espectaculars: Les Aurores Boreals i els Eclipsis.

Sala d’actes ENGINYERS GARRAF-PENEDÈS
(c/ Pare Garí, 91; 08800 Vilanova i la Geltrú)

Aforament limitat.

Més informació i inscripció: https://bit.ly/3BI6ydh


Horaris:
 11 Nov | 19:00 h

Creació d'un videojoc


Els participants es divertiran dissenyant i desenvolupant els seu propi videojoc amb Scratch. Aprendran d’una forma divertida els conceptes més elementals de programació per a la creació de videojocs, des del disseny dels seus propis personatges i escenaris fins a la lògica dels nivells. Una combinació perfecta de diversió i aprenentatge.

Horaris i edats:
Dissabte 13 de novembre, de 10:00h a 11:30h, de 7 a 11 anys
Dissabte 13 de novembre, de 12:00h a 13:30h, de 12 a 16 anys

INSCRIPCIONS enviant un correu a enginyersgp@enginyersgp.cat indicant nom i cognoms del nen/a, edat, taller al qual s’inscriu i dades de contacte del pare/mare/tutor. Places limitades atorgades per ordre d’inscripció. Més informació: https://bit.ly/3DKQxnH


Horaris:
 13 Nov | 10:00 h
 11 Nov | 12:00 h

Durada: 1h 30'

Crea el teu disseny amb 2D Pixel Art


En aquest taller introduirem els infants i joves a l’entorn del disseny 2D amb l’estil PixelArt, tant de moda actualment en el món dels videojocs amb tendència retro. Podrem fer animacions que després podrem descarregar amb format GIF, copiar una obra d’art i reinventar-la, o crear un petita història amb animació. Veurem el funcionament de l’aplicació online.

Horaris i edats:
Dissabte 13 de novembre, de 10:00h a 11:30h, de 12 a 16 anys
Dissabte 13 de novembre, de 12:00h a 13:30h, de 7 a 11 anys

INSCRIPCIONS enviant un correu a enginyersgp@enginyersgp.cat indicant nom i cognoms del nen/a, edat, taller al qual s’inscriu i dades de contacte del pare/mare/tutor. Places limitades atorgades per ordre d’inscripció. Més informació: https://bit.ly/3DKQxnH


Horaris:
 13 Nov | 10:00 h
 12 Nov | 12:00 h

Durada: 1h 30'

Video Presentació