08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 644 091 162
 elmercadodehoneytina.com

El Mercado de Honey Tina

El “Mercado de Honey Tina” no és només una botiga de productes amics de les abelles; també pretén ser un projecte de conscienciació per fomentar en grans i petits l’amor per les abelles, la natura i el respecte per la flora i la fauna.

Sabies que les abelles estan considerades l’animal més important del medi ambient per la seva tasca de pol·linització? Defensar les abelles és defensar la biodiversitat i el futur de la nostra alimentació! Però les amenaces sorgides del canvi climàtic, l’ús de pesticides i fins i tot l’existència d’algunes vespes invasores, estan posant en risc la seva supervivència.

Per amistat i curiositat, ens hem apropat al món apícola, una realitat fascinant plena de saviesa i de persones apassionades per la seva tasca diària amb les abelles. Tot va començar amb el projecte educatiu Honey Tina i les Abelles, un conte, videojoc i lapbook per conscienciar els més petits sobre la importància de les abelles. Va ser així que vam descobrir totes aquelles persones, marques i productors amb els que compartim l’interès per difondre coneixements i conscienciació sobre la importància de les abelles. I els hem reunit a tots al “Mercado de Honey Tina”.

Descripció del producte o servei

El Mercat on-line per a gent Bee-Friendly Cosmètica ecològica respectuosa amb les abelles, Joguines, Kits creatius per conèixer i aprofitar els productes del rusc, Material escolar, Contes educatius per fomentar l’amor per les abelles, Liibres i molt més.

Video Presentació

Promocions