EIXDIARI


08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

672 615 852
672 615 856
 www.eixdiari.cat
 

DescàrreguesEIXDIARI

Diari Independent del Gran Penedès. Som l’únic mitjà de comunicació que ofereix notícies diàries dels 72 municipis de l’Anoia, Garraf, Alt i Baix Penedès, amb una població prop de 500.000 habitants.

Descripció del producte o servei

Oferim espais publicitaris i serveis de màrqueting digital: Campanyes de display, màrqueting de continguts, social media, e-Commerce i projectes interactius.

Anticipa’t a les necessitats del teu “target” La publicitat display o en formats gràfics es caracteritza per ser un sistema d’oferta, no de demanda. És a dir, els usuaris visualitzen els anuncis quan naveguen per la web d’Eix Diari sense buscar-ne cap producte o servei en especial.

Activitats

13 de novembre a les 12h al nostre Facebook “El futur de la Fira de Novembre” Com competeixen les mostres multisectorials amb les fires temàtiques i accions globals com el Black Friday?

L’edició de 2020 de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú es trasllada a les xarxes, com no podia ser d’una altra manera amb l’actual context sanitari. Però la mostra no renuncia a ser l’aparador de l´economia local. Avui analitzem el futur d’aquesta Fira i com una mostra multisectorial local competeix amb les fires temàtiques i especialitzades i amb accions globals com el Black Friday.

Obrim el debat amb el regidor de Promoció Econòmica de Vilanova i la Geltrú, Jordi Medina, amb la presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Neus Lloveras i amb el president de l´associació del Viu Comerç, Joan Galimany.

Video Presentació

Promocions