Av. Marismas 49
39740 - Santoña
Cantabria

656 826 443
 www.blasan.es
 cantabria1807@hotmail.co...

CONSERVES BLASAN

LA NOSTRA EMPRESA La nostra empresa és una PIME de caràcter familiar situada a Santoña (Cantàbria)–Espanya. La nostra activitat se centra majoritàriament en l’elaboració i distribució pròpia de Filets d’Anxova i Tonyina del nord, tot això en Oli d’Oliva.

El procés d’elaboració de tots els nostres productes és totalment artesanal al mes pur estil “Santoñés”, i a poc a poc gràcies al nostre treball, labors comercials i bon fer del nostre equip humà, hem aconseguit fer-nos el nostre buit en el mercat ja que podem oferir als nostres clients un producte de Primera Qualitat a preus molt competitius.

Ens avalen molts anys d’experiència, i alguna cosa que sempre ens ha caracteritzat, és la nostra proximitat amb el client. Oferint-li productes de la millor qualitat i a uns preus molt competitius.

BLASAN en el seu afany per donar a conèixer els seus productes, acudeix a nombroses Fires per tot el territori Nacional, per a intentar que no perdin l’oportunitat de satisfer el seu paladar, amb els nostres exclusius productes. Com ho són les exclusives anxoves de Santoña i la Tonyina del nord, entre altres. Els vam mostrar com és el procés d’elaboració a la nostra fàbrica a través de visites organitzades a la nostra fàbrica.

Descripció del producte o servei

Les millors Anxoves de Santoña al millor preu! Descobreix les millors Anxoves de Santoña (Cantàbria) al millor preu. El procés d’elaboració de tots els nostres productes és totalment artesanal al mes pur estil “Santoñés” per això portem més de 20 anys liderant el mercat i oferint les nostres conserves i anxoves de santoña a tots els nostres clients.

Pots veure com collim els nostres productes aquí.

 

 

Video Presentació

Promocions