Carrer Cardenal s/n
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 938155434
689748731
 ctvilanova@ctvilanova.ca...

CLUB DE TENNIS VILANOVA

El club

Sóm una entitat privada amb  caràcter social i amb la missió de promoure l’activitat esportiva i de salut de la gent que ens visita desde la vessant física com emocional, així com crear un clima idoni de relacions humanes entre socis i abonats a través de les moltes i diverses activitats que promovem.

Ubicat en un entorn únic, el Club Tennis Vilanova ofereix Tennis, Pàdel, Serveis de Fitness al Gimnàs Miró ubicat en el mateix recinte, piscina exterior a l’estiu, frontó i servei de Bar-Restaurant. Zona d’aparcaments ben extensa i on resulta molt fàcil estacionar el vehicle, tant amb parquing interior per tots aquells socis i abonats com exterior just davant del club.

Apleguem gent de totes les edats. Tothom hi té cabuda. Els més petits poden aprendre i crèixer amb l’esport de Pàdel i Tennis gràcies a les classes de mini-tennis , mini-pàdel ó  iniciació d’ambdós esports i els adults aprofiten l’excusa de la raqueta ó la pala per trobar-se amb amics, prendre un refresc, un pica-pica ó un menú al Bar-Restaurant la Tasquita del Tennis com també gaudir tots plegats de la piscina exterior a l’estiu, fer gym i Fitness per cuidar cos i ment durant tot l’any.

Els campionats per equips, les lligues i els tornejos organitzats pel mateix club són un incentiu més per als qui busquen un esperit més competitiu. També s’hi fan classes per a adults i per a totes les edats i nivells.

Les set pistes de terra batuda són el símbol identificatiu de l’entitat des dels seus orígens. A pesar de l’alt cost de manteniment que representen, el CT Vilanova no hi ha renunciat mai. En la inaguració de les instal.lacions se’n van fer tres, però aviat van construir-se quatre més per atendre la demanda dels socis i posar-se a l’alçada del millors Clubs de Catalunya.

El pàdel , amb 5 pistes , permet gaudir d’aquest meravellós esport  i respon a l’èxit que aquesta modalitat està tenint per tot Catalunya i en el nostre municipi.

La nova app de reserves online Playtomic (creada aquest 2020) accessible a través d’aquesta web, permet fer reserves de pistes de forma molt còmode, pràctica i àgil a la vegada.

Sóm 230 socis de Tennis, 75 abonats de Pàdel. Actualment disposem de més de 1.200 seguidors a Facebook i més de 900 followers a Instagram, xarxes socials a través les quals informem de tota l’actualitat del Club. Tanmateix , hem generat un butlletí setmanal per mantenir informats al detall als socis i abonats i a través dels Directors d’escola de Tennis i Pàdel mantenim contacte permanent amb les famíl·lies i adults de les escoles.

L’extensa oferta que presenta el CT Vilanova permet complementar els esports de raqueta i pala amb les activitats dirigides. També els usuaris que així ho desitjin disposen del gimnàs Miró (amb àmplia experiència en el sector i concretament a VNG) on es pot gaudir d’un ampli ventall de màquines i amb unes instal·lacions renovades durant el 2020, cara a incrementar  l’activitat física de preparació, manteniment, i millora.

Descripció del producte o servei

Horari del Club:

De 8h a 22h

Dia 25 de Desembre i 1 de Gener, tancat.