Carrer Magdalena Miró, 3
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 938155404
 b0016@ascreme.cat

CENTRE DE REVISIONS MÈDIQUES VILANOVA

El Centre de Revisions Mèdiques Vilanova (CRMV) és un centre mèdic fundat l’any 1984, dedicat en el seu inici a fer revisions mèdiques per a l’obtenció i revisió dels carnets de conduir, els permisos d’armes, els de seguretat privada, les diferents titulacions nàutiques, d’animals perillosos, de gruistes i els certificats mèdics ordinaris.

Actualment som també un consultori mèdic de diferents especialitats mèdiques: la medicina general, la cirurgia general, la cirurgia ortopèdica, la traumatologia, la fisioteràpia i la osteopatia.

El CRMV el formen professionals de la salut (metges, psicòlegs i fisioterapeutes) degudament col·legiats en els seus àmbits.

Estem al carrer Magdalena Miró núm. 3 de Vilanova i la Geltrú.

El CRMV té més de 37 anys d’experiència, amb una professionalitat demostrada i amb un compromís clar de qualitat en tots els seus actes mèdics. El nostre objectiu és vetllar per a la salut i la qualitat de vida de tots els nostres clients. Som metges, psicòlegs i fisioterapeutes al vostre servei, busquem i trobem la solució a qualsevol problema dins del nostre àmbit.