Ctra. de L´Arboç, km. 0´67
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 14 32 (oficina)
 93 893 09 64 (botiga)
660 89 54 14
 cellerdeviticultors@gmai...

CELLER DE VITICULTORS · Agrobotiga

El Celler de Viticultors començà a funcionar l´any 1962. L’objectiu principal és l´elaboració de vi. Altres seccions de l´entitat són les olives i l’Agrobotiga; també porta a terme activitats complementàries com: assessorament tècnic agrari, assegurances, formació, etcètera, tot al voltant de l’agricultura.

El Celler elabora exclusivament amb raïm dels seus socis, que procedeixen de vinyes de tota la comarca, principalment de Vilanova i la Geltrú i de Sant Pere de Ribes, i també de Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella. Les varietats més abundants de raïm són el xarel·lo, merlot, cabernet i samsó. Les vinyes pertanyen a les DO Penedès, DO Catalunya i DO Cava.

L´Agrobotiga, que dóna servei tant als socis com al públic en general, és on es pot trobar vi a granel, vins i caves cooperatius, oli DO Siurana, adobs i productes fitosanitaris, pinsos per animals domèstics i de granja, productes d´Alimentació, ferreteria agrícola, entre altres productes. Està oberta de dilluns a dissabte.

Descripció del producte o servei

Vins i caves procedents de viticultors de Vilanova i la Geltrú. D.O. Penedès; A més, també podeu trobar: – Oli de productors locals – Fruita i verdura de Sínies locals I qualsevol producte vinculat amb el món del vi i de la pagesia i altres productes locals com pot ser sabó.

CATÀLEG DE PRODUCTES

Vins i caves Viticultors de Vilanova. A l’Agrobotiga trobareu tota la gamma de productes, per que trieu el que més s’ajusti a les vostres necessitats.

Vi negre Vilanova elaborat amb les varietats merlot i cabernet sauvignon; amb aromes intensos que evoquen fruits vermells madurs, és un vi amb caràcter, equilibrat i molt expressiu; combina amb carns, rostits, patés, embotits, formatges, peixos blaus, ets. Vi rosat Vilanova elaborat amb la varietat merlot. Un vi molt agradable amb un aroma persistent, combina amb tot tipus de pasta, arròs, carns blanques, peixos, amanides i aperitius.

Vi blanc de Vilanova. Elaborat amb les varietats xarel·lo, macabeu i parellada. Fresc i equilibrat combina amb plats lleugers a base de peix, marisc, pasta i arrossos. Recomanable per acompanyar aperitius.

Oli Els Cofins. Oli d’oliva arbequina verge extra DO Siurana. Oli que elaborem les cooperatives del grup Ceolpe. En formats de 5 litres, 2 litres, 1 litre i setrills de 0,5 i 0,25 litres. Al novembre aprofiteu per gaudir de l’oli de raig acabat d’elaborar.

Pinsos per animals domèstics. Gran varietat de pinsos per a gossos i gats en formats grans i petits. Distribució exclusiva dels pinsos REX i HP. També menjar per tot tipus d’aus.

Plantes decoratives i també gran varietat de plantes aromàtiques. També trobareu substrats, adobs i tractaments per a cuidar-les.

Producte de proximitat i temporada. Els nostres socis ens proveeixen de producte de proximitat: patata, carxofa, calçots, tomàquets, alls, cebes, taronges i mandarines, nous, … de la terra a la taula.

Venda i assessorament de productes fitosanitaris per a particulars i professionals.

Pinsos i gra per animals de granja: gallines, conills, cavalls, xais, blat, moresc, segó, civada, bales de palla, alfals, fenc, …

Video Presentació

Promocions