C/ Sant Sebastià 30
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 173 90 84
687 212 840
 www.camaleontravel.com
 agencia@camaleontravel.c...

VOLS FER UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB NOSALTRES?

VOLS FER UNA VIDEOCONFERÈNCIA AMB NOSALTRES?
Només tens que contactar amb nosaltres per concretar dia i hora.

cita prèvia:


 Contacta per correu Contacta per WhatsApp  Contacta per Telèfon

CAMALEON TRAVEL

La seva Agència de Viatges a Vilanova i la Geltrú.

 

Noves rutes, parcs temàtics, cites culturals, esdeveniments esportius, propostes d’aventura i natura, creuers, Viatges de noces, allotjaments i, sobretot destinacions que esperen visitants. Aquestes són algunes de les propostes turístiques més interessants que trobaran a les nostres oficines.

 

Tenim un tracte preferencial cap als nostres clients, buscant les millors opcions, i personalitzant cadascun dels detalls del seu viatge, la nostra taxa de clients repetidors i satisfets, es la nostra principal carta de presentació.

 

I a més, a la nostra agència trobarà tot el necessari per als seus viatges d’empresa, congressos, incentius, tercera edat, estudiants, etc.

 

Perseguim el viatge del teus somnis tant com la persegueixes tu!

Descripció del producte o servei

VIATGES DE NOCES

Atenció nuvis! Ha començat al campanya de reserves pels vostres viatges de noces 2021. Les destinacions més màgiques, i les millors promocions. Totes amb la garantia de Camaleon Travel. T’assessorem en la teva elecció, sigui quin sigui, el vostre pressupost. Des de la Àfrica més natural, a la aventura Americana, passant per tot un seguit de destinacions amb les millors platges, i els millors allotjaments. Tots amb descomptes especials i regals per la teva reserva. Reserva la teva cita prèvia amb el teu assessor de viatges aquí.

Promocions