ASSOCIACIÓ AMICS DELS CLÀSSICS de Vilanova i la Geltrú

L’associació Amics dels Clàssics de Vilanova va crear-se el 2006 amb la finalitat de reunir en una mateixa entitat a tots els aficionats i propietaris de vehicles clàssics de la capital del Garraf. Som un grup d’amics, una petita família, que per sobre de tot estima a tota mena de vehicles històrics, clàssics, cotxes, motos, furgonetes, camions i tractors de més de 25 anys d’antiguitat.

L’entitat no té ànim de lucre i tots els membres, tant l’equip directiu com els socis, treballem voluntàriament i sense demanar res a canvi. Per ara i degut al COVID 19 no podem organitzar les habituals trobades, sortides a concentracions i visites a museus de vehicles clàssics. Quan puguem tornarem a fer aquestes activitats.

Formem part de la Federació Catalana de Vehícles Històrics (FCVH) i això ens permet informar-vos de les novetats que es produeixin sobre l’exempció de l’impost d’emissions de CO2 als vehicles de més de 30 anys, i sobre els tràmits a seguir per tal d’accedir-hi.

Descripció del producte o servei

Avantatges de ser soci d’Amics dels Clàssics de Vilanova:

-Poder demanar, segons la normativa actual, l’exempció de l’impost municipal de circulació de Vilanova i la Geltrú si s’és soci d’Amics dels Clàssics i el vehicle té més de 25 anys. Properament tramitarem la exempció de l’impost del CO2 si el vehicle està en estat original i té més de 30 anys.

-Accès al grup de Whatsapp d’Amics dels Clàssics.

-Quan la situació de la pandèmia del COVID 19 ho permeti organitzarem sortides amb els nostres vehicles clàssics.

Fer-se soci té un cost de 30€ anuals i per tramitar-ho cal contactar-nos per email a: amicsdelsclassics@gmail.com

Video Presentació