C/Masia del Notari 23
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 814 73 80
610 212 614
 anxanet.com
 david.andreu@anxanet.com

ANXANET

Operador de telecomunicacions per a empreses.

Podem oferir a les empreses tots els serveis de telecomunicacions que demanen.

ANXANET només treballa per a empreses i les institucions. Coneixem les seves demandes, i oferim un nivell de servei a l’alçada de la seva exigència. ANXANET és la proximitat i l’agilitat que espereu en un operador de telecomunicacions, el compromís i la qualitat que els vostres projectes necessiten, i la garantia tècnica que les telecomunicacions exigeixen.

Per tot això, ANXANET és senyal d’èxit.

Descripció del producte o servei

Connexió a Internet Amb fibra dedicada, amb FTTH, amb ràdio enllaç… l’important no és la tecnologia, sinó la solució. Som especialistes en portar la connexió on les empreses la requereixen.

Serveis Cloud Amb un datacenter propi, on ubiquem la capçalera de les comunicacions. Així podem oferir-vos servei cloud sense sortir de la vostra xarxa.

Telefonia 360° Un únic operador per a gestionar la telefonia fixa i mòbil de forma centralitzada. A més us oferim serveis avançats amb la seva centraleta al núvol.

Networking avançat i Sistemes in-house El que marca la diferència és la implicació dels nostres enginyers en el networking dels clients. Perquè la nostra intervenció és a nivell integral, també dins els vostres sistemes.

Video Presentació