Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran

Amics de la Gent Gran és una fundació de voluntariat que lluita des de 1987 contra la soledat i la marginació social de les persones gran mitjançant l’acció de voluntàries i voluntaris que les acompanyen emocionalment cada setmana, així com a través de la sensibilització de la societat.

Durant el passat 2019, ha donat suport a 2.800 persones grans gràcies a la tasca desinteressada de 2.700 persones voluntàries i l’ajuda de 4.329 persones sòcies i donants. Aquesta acció social es desenvolupa a 56 municipis de tot l’estat.

Descripció del producte o servei

Vols sumar-te a la nostra lluita contra la soledat de les persones grans?

Informa’t sobre com formar part de la nostra entitat i col·labora com a persona voluntària, sòcia o donant al nostre web!

Vull ser persona voluntàriaVull fer-me soci / sòciaVull fer un donatiu

Activitats

Converses Sobre Soledat en temps de COVID19’ amb Mercè Pérez i Javier Yanguas

En el marc de l’Escola d’Estiu organitzada el passat mes de juliol per Amics de la Gent Gran, es va oferir un cicle de conferències anomenat ‘Converses Sobre Soledat en temps de COVID19’. La primera sessió la van protagonitzar els experts Javier Yanguas i la Mercè Pérez, i va estar moderada per l’Albert Quiles, director de la nostra entitat.

Es va parlar sobre els diferents efectes de la pandèmia envers la soledat, intentant respondre preguntes sobre diferents àmbits com ara les xarxes veïnals de suport i el seu efecte en la lluita contra la soledat, el distanciament social i el futur que ens espera, l’edatisme i la seva accentuació en temps de COVID, etc.

 

Podeu seguir aquesta webinar sobre la Soledat en TempsAQUÍ

Video Presentació