ALUSTETIC

Rambla de la Pau 63, Local 1
08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 93 024 85 92
646 629 960
 www.alustetic.com
 

DescàrreguesALUSTETIC

A Alustetic treballem cada dia per millorar el nostre servei i oferi’ls-hi els productes que millor s’ajusten a les seves necessitats. És per aquest motiu que busquem constantment les novetats del mercat o com millorar l’ús del material que ja tenim per obtenir millors resultats.

Ens hem especialitzat en tot tipus de tancaments: d’alumini, PVC, sostres de vidre, de Sandwich o de policarbonat; tendals; portes de garatge i motoritzacions; mampares; etc.

Poden consultar alguns dels productes disponibles a la nostra pàgina web o fiqui’s en contacte amb nosaltres i l’assessorarem en l’elecció.

Descripció del producte o servei

Visitin la nostra pàgina web per descobrir els nostres productes i novetats.

TENDALS Protegeixis del sol Gaudeixi el màxim de l´estiu amb un tendal que el protegeixi del sol, i proporcioni un nou habitacle a la seva llar per a gaudir durant l´hivern.

TANCAMENTS El tancament perfecte per a la seva llar. Els tancaments de l´habitatge són fonamentals per a garantir el confort i la seguretat de la seva llar. Els hi oferim diferents qualitats i preus per a una elecció més còmoda.

DOMÒTICA El seu mòbil és la clau. No es preocupi per al seu habitatge si es troba fora de casa. Incloent elements de domòtica a la seva llar podrà obrir i tancar persianes, llums, tendals, sostres i molt més des de qualsevol punt amb accés a internet.

Video Presentació

Promocions