AGLAYA BARCELONA

C/Sant Antoni Maria Claret 46
08025 - Barcelona
Barcelona

660 912 622
633 129 996 (emergència)
 aglaya.barcelonatienda
 

AGLAYA BARCELONA

AGLAYA BARCELONAés un projecte de reciclatge tèxtil que té com a objectiu reduir l’impacte dels residus de la indústria de la moda. Creem productes únics artesanalment, utilitzant com a matèria primera roba i altres teixits acumulats pel sector.

L’encant d’AGLAYA BARCELONA resideix en què tot el que es confecciona promou un consum sostenible i respectuós amb el medi ambient. Tots els articles estan dissenyats amb la intenció de complir la seva funció pràctica sense oblidar la bellesa estètica que fa que cada peça sigui única i autèntica. El caràcter personal i el valor dels detalls de la marca estan reflectits a l´elecció conscient dels nombres de cada línia de productes per a transmetre allò que ens inspira.

A AGLAYA BARCELONA apostem per un consum local, sostenible, d’actualitat i qualitat.

Descripció del producte o servei

EIDOLA: Peluix reciclat Peluixos amb formes d´elefant, peix, estrella, dinosaure, i unicorn, fets amb materials tèxtils reciclats Les robes usades per a la confecció i per a omplir-los provenen de residus tèxtils, fent que cada un d´ells sigui únic. Volem que a través dels nostres peluix els petits de la casa en conscienciïn sobre el reciclatge.

TROPOS BAG : Bossa de mà Tote bag feta amb una camisa, donant-li així una segona oportunitat al teixit. Cada vegada ens movem més ràpid i carregades, porta tot el que necessitis amb tu, a més d’un estilazo únic. Cada tote-*bag és única, com cada persona, ens traslladem amb tu.

AITIA : Bosses per anar a comprar sostenibles Borses de diferents mesures per a anar a comprar de manera responsable. Totes les bosses estan fetes amb materials reciclats, la qual cosa fa que siguin úniques. Els materials que usem per a crear-les són resistents i no-elàstics, el cordó és de cotó perquè sigui respectuós amb el medi ambient. Mascaretes reutilitzables. Màscares reutilitzables de protecció per a evitar generar més residus. Tenen 3 capes de teixit, amb butxaca interior per a poder posar filtre. No estan homologades. Però et cobreixen i et donen un estil únic.

Calendaris Advent (Especial Fira) Per a unes festes més sostenibles que mai, calendari d´advent fet amb teixits reciclats. Ideal per a afegir-lo a les decoracions nadalenques i que els infants puguin agafar el seu regal dia a dia.. Només n’hi han 3 unitats, totes diferents per a un Nadal únic.

Activitats

Divendres 13 de novembre a les 19 h

Impacte social de la moda (clica productors).

Divendres 20 de novembre a les 19 h

Impacte ambiental de la moda (clica producció)

Divendres 27 de novembre a les 19 h

Impacte social de la moda (clica consumidor)

Capsules d’informació sobre l’impacte de la moda Vídeos curts (3-5 min) explicant una problemàtica del món de la moda (impacte social, ambiental, residus…) i posteriorment streaming en directe des del nostre Instagram per a fer-ne una petita reflexió (20min)

Video Presentació

Promocions