Espais de la Fira

Gaudeix de la Fira!

Aquí podeu consultar tota la informació relacionada amb els espais de la Fira.

 

Espai enogastronòmic i escenari musical

A la plaça de les Neus podreu tastar vins de proximitat i conèixer les millors combinacions de maridatge. Per amenitzar l’espai podreu escoltar música ambiental.

 

Comerç VNG

A la rambla Principal, al tram tocant a la plaça de les Neus, hi trobareu els comerços de la ciutat. A més, més enllà dels expositors, sota la companya Fira’t per la Fira podreu aconseguir promocions especials i exclusives durant els tres dies.

 

VNG Innova

A l’espai VNG Innova de la plaça de la Vila hi haurà una mostra dels projectes de futur que la ciutat està realitzant per a poder avançar d’acord als Objectius de Desenvolupament Local, l’Agenda 2030, de les Nacions Unides.
Aquest espai ha estat gràcies a la col·laboració i la implicació de:

 

 

Espai d’automoció i activitats familiars

Al parc de baix-a-mar hi ha les millors promocions del sector automobilístic. A més, podreu gaudir de les actuacions de l’escenari gran, on les escoles de ball realitzaran els seus millors espectacles.

 

Km 0 i activitats familiars

Espai dinàmic on els visitants podran gaudir i entendre el Carnaval de Vilanova i la Geltrú. Extens programa d’activitats de promoció del nostre Carnaval durant tots els dies de la Fira.
A la plaça Soler Carbonell podreu conèixer a petits productors de proximitat, artesans, i fer activitats i tallers per tota la família. Durant el cap del setmana hi haurà un monogràfic dedicat a la cervesa artesana..

 

Serveis

A la rambla Principal hi ha els estands de les empreses que es dediquen al sector serveis. Podreu informar-vos en temes tant diversos com quina és la millor assegurança o conèixer noves clíniques dentals.

 

Alimentació

Passada la via del tren, a la rambla de la Pau, podreu visitar els estands d’alimentació, on hi trobareu des de la típica coca de perafita fins als tradicionals embotits de Planoles.

 

Escenari petit i foodtruck

Al final de la rambla de la Pau, al costat del monument de Francesc Macià, hi ha la zona de foodtrucks on podràs gaudir de diferents tipus de menjar amb música per amenitzar l’ambient

 

Plànol distribució de la Fira de Novembre 2022