11 nov. 2020


Enllumenat especial per donar suport a l’activitat comercial per la Fira


Dos raigs làser de color blau, a la Rambla Principal i a la rambla de la Pau, seran part de la il·luminació especial de la ciutat per la Fira de Novembre. Des de via del tren cap al monument a Francesc Macià, i des de la via fins a la plaça de les Neus, dos feixos de llum assenyalaran els eixos tradicionals de la Fira de Novembre, amb l’objectiu de visibilitzar i reforçar l’activitat comercial i en especial la campanya comerços oberts que es durà a terme aquest cap de setmana, del 13 al 15 de novembre. Els carrers de Sant Sebastià i dels Caputxins, a més estrenaran un sostre de llum.

 

 

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, explica que “els elements decoratius de la Fira de Novembre d’enguany, el sostre de llum al carrer Caputxins i Sant Sebastià, el làser a la Rambla Principal i a la rambla de la Pau i el fil musical, són elements que ens ajuden a dinamitzar el comerç de la ciutat i a donar un toc atractiu als nostres carrers comercials”.

La part presencial de la Fira se centra aquest cap de setmana en la campanya dels comerços oberts, que ja és el segon any que es duu a terme. La iniciativa promou que els establiments comercials també formin part de l’activitat firal i ofereixin els seus descomptes i promocions. La campanya estarà indicada amb cartells, senyals a terra i a més també s’encendrà enllumenat especial durant els tres dies als carrers de Sant Sebastià, dels Caputxins, de Sant Gregori, de l’Almirall Colom i a la plaça de Soler i Gustems.

“La Fira de Novembre és temps per firar-se” diu Jordi Medina, “i aquest cap de setmana tenim l’oportunitat de donar un tomb pels nostres comerços i gaudir dels productes i promocions de les botigues de proximitat”.

 

 

Per altra banda, els habituals estands i les activitats al carrer passen aquest any a ser virtuals, i es poden trobar al web firadenovembre.cat. El regidor recorda les circumstàncies en les quals es du a terme la Fira d’aquest any, “per això hem hagut d’anul·lar tots els estands previstos i no hem pogut implantar el nou model i el nou format de Fira de Novembre que havíem d’implantar enguany. Amb tot, no renunciem a la dinamització del comerç de la nostra ciutat. Volem que es respiri fira, que la gent es connecti a la firadenovembre.cat i que es firi als comerços de la nostra ciutat”.