03 nov. 2021


El Pòrtic de la Fira enceta aquest dijous els actes de celebració de la Fira de Novembre 2021


Aquest dijous comencen els actes de celebració de la trentena edició de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú, d’ençà de la seva recuperació. Mariona Sanz, directora general dels Fons Europeus de la Generalitat de Catalunya és la persona encarregada de pronunciar la ponència inaugural del Pòrtic de la Fira, encetant així les activitats prèvies a la inauguració del certament que se celebrarà el cap de setmana vinent. L’acte començarà a les 19 hores, i serà retransmès en directe per Canal Blau Televisió i pel canal Youtube de la FEGP.

Aquesta ponència i la resta de conferències que s’han programat durant els tres dies de fira a l’Espai VNG Innova, de la plaça de la Vila, es podran seguir a través del Canal VNG Innova Canal empresarial

D’altra banda, a partir d’avui també es pot consultar al web http://www.firadenovembre.cat els espais presencials de la fira, la programació de les activitats que s’hi duran a terme, així com els establiments que de forma virtual participaran en l’edició d’enguany, i que se situen al voltant dels 270.

El regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni, Jordi Medina, ha destacat com a tret diferencial de la fira de novembre d’aquest any la celebració del seu 30è aniversari amb un espai presencial a la plaça de les Neus, on la ciutadania podrà compartir i gaudir d’imatges i records de tots aquests anys. “Al recinte Espai 30 la ciutadania trobarà una exposició dels cartells dels trenta anys de Fira de Novembre i una exposició retrospectiva, a partir de les fotografies que ens han fet arribar. L’espai es complementa amb un audiovisual i un petit escenari amb música en directe. Creiem que la Fira no només són estands i activitat econòmica, sinó que també cal entendre-la com un esdeveniment de ciutat que s’ha de viure i ser-ne partícip”. Un dels elements que volen servir per fomentar aquesta participació serà un concurs d’Instagram i la instal·lació d’un photocall on qui ho vulgui podrà fer-se fotografies per compartir a les xarxes socials

L’acte d’inauguració oficial de la Fira de Novembre es farà el divendres 12 de novembre i comptarà amb l’assistència del Conseller d’Empresa de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent. També s’han convidat les regidores i regidors que al llarg d’aquests trenta anys han estat al capdavant de la Regidoria de Promoció Econòmica, amb la voluntat de donar rellevància i fer valdre tota la feina que han fet aquestes persones en aquests anys.