Benvinguda

FIRA DE NOVEMBRE
“LA NOSTRA FIRA”

 

La Fira de Novembre és el principal esdeveniment de promoció econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú. Una cita de referència al Penedès, primordial en el calendari de la nostra ciutat. Després de dos anys molt difícils per la pandèmia, estem segurs que aquest 2022 marcarà un punt d’inflexió en el rellançament de la Fira de Novembre perquè implementarem el nou model pactat amb els agents socials i econòmics de la ciutat.

 

Continuem posant el focus en el sector de la innovació, el coneixement i la tecnologia aplicada a diferents àmbits de la vida quotidiana. Avancem en un nou format de Fira per adaptar-nos a les noves tendències i, sobretot, per reforçar el posicionament de la nostra Fira de Novembre no només com a referent econòmic dins l’àmbit territorial del Penedès sinó també per projectar, així, Vilanova i la Geltrú com a capital econòmica del país.

 

Enguany la Fira ha de tornar amb tota la seva plenitud a ocupar l’espai públic, amb l’objectiu de rebre novament els milers de visitants que solia tenir cada any. L’experiència adquirida els darrers dos anys amb els formats virtuals ens permetrà oferir una part complementària molt interessant. Superat el 30è aniversari, seguim treballant intensament perquè la Fira de Novembre sigui més viva i adaptada a les circumstàncies canviants de la nostra societat.

 

Moltes gràcies a tots i totes els que ho feu possible.
Us esperem de l’11 al 13 de novembre a Vilanova i la Geltrú!

 

 

Olga Arnau i Sanabra
Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú