Benvinguda

FIRA DE NOVEMBRE
“LA NOSTRA FIRA”

 

Com tots sabeu, la pandèmia ha condicionat tota l’activitat del darrer any i mig. En aquestes dues últimes edicions de la Fira de Novembre, hem volgut aprofitar més el potencial de la tecnologia i fer créixer la Fira en l’àmbit web. Però sense renunciar a gaudir d’una certa proximitat, a fer present l’esperit de la Fira de Novembre al carrer, per això enguany tindrà un format híbrid entre l’activitat presencial i la virtual.

 

Aquest any hem posat el focus en el sector de la innovació, el coneixement i la tecnologia aplicada a diferents àmbits de la vida quotidiana, que es podrà visualitzar a la plaça de la Vila. Tenim molt avançat un nou format de Fira, i la nostra voluntat és que l’any que ve la Fira de Novembre torni amb tota la seva plenitud a ocupar l’espai públic, que puguem tornar a rebre els milers de visitants que solia tenir cada any. Això sí: l’experiència adquirida els darrers dos anys amb els formats virtuals ens permetrà oferir una part complementària molt interessant. La Fira de Novembre és l’esdeveniment estratègic de promoció i reflex de l’activitat econòmica de la ciutat, i volem que sigui l’esdeveniment econòmic de referència al Penedès.

 

Enguany, que compleix 30 anys de la seva recuperació, hem fet una mirada històrica per saber d’on venim, que podreu veure a la plaça de les Neus, i hem constatat que la Fira és més necessària i té més sentit que mai. Per aquest motiu vull expressar el meu agraïment a tots i totes els que heu fet possible aquest camí.

 

Bona Fira!

 

Olga Arnau i Sanabra
Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú