Benvinguda

FIRA DE NOVEMBRE
“LA NOSTRA FIRA”

 

Arriba el Novembre i ens porta una nova edició de la Fira de Novembre. Enguany sota unes circumstàncies del tot atípiques, profundament marcades per una crisi sanitària sense precedents, i que condiciona el nostre dia a dia, impedint poder dur a terme activitats socials i econòmiques amb normalitat.
 

No obstant això, Vilanova i la Geltrú no ha renunciat a fer possible, un any més, la nostra Fira, que s’ha reinventat i adaptat a la nova realitat, oferint una programació i continguts en format virtual i que ha comptat amb la inestimable participació i col·laboració de gairebé 300 expositors integrats per institucions, empreses, comerços, entitats i associacions. Tots ells han contribuït a nodrir-la de variats continguts i més d’un centenar d’activitats.
 

El web ha esdevingut l’espai firal virtual de trobada que us permetrà “passejar” i gaudir-la. Us convidem a participar en aquesta edició tan especial, a navegar per aquesta pàgina web i percebre la Fira com el que pretén ser: una eina al servei de les persones, els comerços, les entitats i les empreses locals.
 

Bona Fira!

Olga Arnau i Sanabra
Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú