05 nov. 2020


Aquesta setmana comença la Fira de Novembre amb més d’un centenar d’activitats Comparteix:


Aquest dijous comença a Vilanova i la Geltrú una nova edició de la Fira de Novembre. Una edició, la número trenta, que enguany serà de caràcter virtual, fruit de la situació sociosanitària que es viu arreu, a causa de la COVID-19.

El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, ha explicat que la situació actual ha comportat tot un seguit de canvis a pocs dies per l’inici de la Fira. “Com a administració hem de ser curosos i rigorosos en l’organització de les activitats. Per nosaltres és prioritari minimitzar el risc de contagi entre la població, i limitar accions de marcat caràcter social en l’espai públic”.

Malgrat la impossibilitat de fer l’activitat de carrer, que tant ha singularitzat i caracteritzat la fira vilanovina, es col·locaran un seguit d’elements a l’espai públic, que recordaran a tothom que la ciutat està de fira.

Jordi Medina, ha recordat que enguany hi havia la voluntat de presentar un canvi en el model de Fira que coneixem, per tal d’adaptar-la als nous reptes com a ciutat i capital de comarca. Dins aquests canvis hi havia la voluntat d’incrementar la digitalització del certamen, amb l’actualització de la web firadenovembre.cat, fet que ja es podrà veure aquest any.

“Aquest any volem que la web sigui el gran aparador de la ciutat. S’ha creat un nou disseny més atractiu i interactiu, per tal que els visitants puguin trobar ofertes, contactes dels 300 expositors, així com més d’un centenar d’activitats”.

La proposta en aquest sentit, contempla conferències, xerrades, tertúlies, tallers i sessions formatives, espais d’assessorament i l’emissió de reportatges audiovisuals, així com la retransmissió en directe per Canal Blau TV del Pòrtic de la Fira. En aquesta renovada web també hi haurà espai per gaudir d’altres activitats representatives de la Fira de Novembre, com són els espectacles i concerts musicals.

La web estarà disponible a partir de divendres dia 6 i fins al dia 15 de novembre.