08800 - Vilanova i la Geltrú
Barcelona

 leucosbyingrid@gmail.com

Projecte LEUCO’S BY INGRID

Data activitat: Nov. 13 10:00 h | Finalitza: Nov. 14 20:00 h

Fa uns dies va contactar amb nosaltres la mare de la Íngrid, una jove vilanovina de 13 anys que li van diagnosticar leucèmia fa tres anys. Ens explicava que, des de llavors, es va posar en marxa el projecte LEUCO’s BY INGRID (@leucosbyingrid) amb la finalitat solidària de recaptar fons per la lluita i la investigació contra el càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona (Pedriatric Cancer Center). Els seus familiars i amics han anant confeccionant diversos productes relacionats amb els leucòcits, la majoria artesanals, per aconseguir la finalitat. Ja han arribat a la xifra de 100.000€ recaptats.

Aquets any, precisament al centre sanitari esmentat, durant una sessió de tractament de la Ingrid, els nostres companys de la policia local de Terrassa van contactar amb els pares de la Ingrid i li van oferir realitzar el 5è calendari solidari 2022 al projecte LEUCOS’s BY INGRID, amb un resultat que ha quedat excel·lent, orientat a herois i heroïnes.

Hem previst dues jornades de cap de setmana a la caseta d’entitats de la Rambla Principal, on també es podran adquirir els calendaris i la resta de productes del projecte LEUCOS, amb la presència de voluntaris d’aquest cos policial que, respectant el compliment de les mesures COVID vigents, faran proximitat amb la ciutadania, dirigida bàsicament als més menuts. La primera, coincidint amb la Fira de Novembre i el tercer aniversari del projecte, serà el dia 13 de novembre, de 10 a 20 hores. La del mes de desembre encara està per definir i li donarem publicitat per les xarxes socials.