MUSEU DEL FERROCARRIL_Pl. Eduard Maristany s/n
-


Pòrtic de la Fira

Data activitat: Nov. 3 19:00 h | Finalitza: Nov. 3 21:00 h

EL Pòrtic de la Fira obre aquest dijous els actes de celebració de la FIRA DE NOVEMBRE 2022

Michel André, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i director del Laboratori d’Aplicacions Bioacústiques (LAB), donarà el tret de sortida a la Fira de Novembre 2022 esdevenint l’especial convidat en el Pòrtic de la Fira.

El Sr. André glosarà sobre la salut humana i la biodiversitat en la seva conferència inaugural que porta el títol de: “Combinar l’economia i conservació de la biodiversitat marina: un repte tecnològic global a l’abast de Vilanova i la Geltrú“.

“La salut humana no és independent de la biodiversitat.  La seva pèrdua posa en perill la nostra pròpia supervivència en aquest planeta.  Els interessos associats a totes les activitats humanes al mar han d’estar acompanyats per mesures que garanteixin la conservació dels ecosistemes marins. Aquest desafiament internacional passa pel desenvolupament i  implementació  de tecnologies capaces de preservar la biodiversitat marina i  afavoreix  el creixement industrial responsable.   Vilanova i la Geltrú, a través de la UPC, pot liderar aquesta iniciativa i contribuir a retornar al mar un equilibri vital per al futur de la humanitat”.