Benvinguda

Fira de Novembre
‘La nostra Fira’

 

Un any més torna el fred i la tradició ens marca que hem d’estrenar l’abric i sortir a veure la nostra fira, la Fira de Novembre. Uns dies per tombar, tafanejar els estands, aprofitar les activitats que s’hi desenvolupen i viure l’ambient que es respira a Vilanova i la Geltrú.

 

La Fira és l’esdeveniment econòmic més important de la ciutat i posa de manifest la nostra capitalitat dins l’àmbit penedesenc. És un bon moment per donar múscul i enfortir els diferents sectors econòmics de la nostra ciutat i del nostre territori i, alhora, un bon moment per sortir als carrers i exercir el sentiment de col·lectivitat.

 

Enguany, hem volgut donar un nou perfil a la nostra Fira i aproximar-la a la nostra ciutadania dotant-la d’un espai per al gaudi familiar i un espai social per possibilitar que les entitats i centres educatius de la ciutat també hi puguin ser presents. Volem que tothom pugui tenir una experiència de la fira des de ben petits.

 

La Fira de Novembre ens ajuda a dotar-nos d’una mirada ampla i transversal de la nostra economia. Ens dona a conèixer diferents productes i serveis, novetats, projectes i programes econòmics. Alhora, la Fira ens ajuda a dinamitzar el teixit comercial i de la restauració que tenim a la nostra ciutat perquè també formen part de la nostra activitat econòmica.

 

Sortim al carrer i gaudim de la nostra Fira!

Olga Arnau i Sanabra
Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú